Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τελικά ο πεθαμένος κλάνει


Η Μαριλένα Κοππά είναι Ευρωβουλευτής της χώρας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα όχι ότι κι ότι στέλεχος. Είναι προσωπική επιλογή του Γιωργάκη. Και όλοι ξέρουμε πόσο επιτυχημένες είναι όλες – μα όλες – οι επιλογές του Γιωργάκη.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι οτι η Μαριλένα Κοππά μετά από ενδοσκόπηση διαρκείας κατέληξε σε ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Μαριλένας, το ΠΑΣΟΚ είναι πεθαμένο εδώ και καιρό και οτι πλέον δεν εκφράζει κανέναν. Σημειώνει μεταξύ άλλων η κα Κοππά: - “Για το ΠΑΣΟΚ είναι σαφές ότι η σχέση του με την κοινωνία έχει διαρραγεί και κανείς δεν ξέρει, ποιές κοινωνικές ομάδες και ποιους κοινωνικούς συσχετισμούς εκφράζει….
Η κοινωνία αδιαφορεί παγερά, για ότι λέμε, για ότι κάνουμε… Είμαστε νεκροί και δεν το ξέρουμε, με βαρύτατες ευθύνες, άλλων λιγότερες άλλων περισσότερες, οι οποίες πρέπει να αναληφθούν”.
Το ερώτημα που γεννάται είναι: Γιατί η “πεθαμένη” κα Κοππά, που αντιλαμβάνεται οτι η κοινωνία αδιαφορεί παγερά γι αυτή και το συνάφι της και δεν ξέρει πλέον ποιον εκπροσωπεί,
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από τη θέση του Ευρωβουλευτή και να πάει σπίτι της;
Η απάντηση είναι αυτονόητη: Και πεθαμένοι, συνεχίζουν να κλάνουν http://amantomatimou.wordpress.com

Πηγή: .parakato.gr