Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η μεγαλύτερη μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Κορινθίας


"Έμπαινε Αλέκο !".
Όχι δεν είναι αστείο. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Δήμαρχος Κορινθίων, όπως όλοι γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο του νομού, αυτή τη στιγμή ανήκει στο σύλλογο του Αίαντα Αγιονορίου, ο οποίος και αγωνίζεται στην Β1 Κατηγορία.
Έτσι λοιπόν, στην αναμέτρηση με τη Δάφνη Εξαμιλίων, όπου η ομάδα του Αγιονορίου ηττήθηκε με 2-0, ο Αλέξανδρος Πνευματικός, πέρασε ως αλλαγή, στο 79’ και πραγματικά το καταχάρηκε. Ο 52χρονος Δήμαρχος, λάτρης του ποδοσφαίρου, όταν μπορεί, φορά την φανέλα του Αίαντα και ξεδίνει λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Στα αγωνιστικά, η Δάφνη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε τη νίκη με γκολ που σημείωσαν οι Μπέτσος (44’) και Γλυκοφρύδης (75’).

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Κάππος, Σπυρογιαννάκης, Πίνας, Γανουτζής Δ., Σιούτης, Γιάννου (78’ Κιούσης), Σκούρας – Κιούσης (46’ Τσουλούφας), Βούζα, Γλυκοφρύςησ, Κόλλιας (88’ Πάνος), Μπέτσος
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ: Μεζίνης, Ηλίας Π. (55’ Μπακλώρης), Σκούρτης Α., Πάρχαμ, Μπίτζιος Ι., Παπαχρήστος, Κάππος, Σκούρτης Μ. (79’ Πνευματικός), Τζεβάνι (66’ Μπίτζιος Δ.),

 apopsi24.gr