Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ;;


Γράφει ο Λάκης Γιαννιδάκης

Μόλις πριν τρεις μέρες σε σχετικό άρθρο μας (ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ! ) είχαμε μιλήσει ότι η τρόικα της Κυβέρνησης προστατεύει τους προκλητικά ευεργετημένους υπαλλήλους της Βουλής των Ελλήνων δηλαδή τα παιδιά τους , τους συγγενείς τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Γράφαμε επί λέξη:

“Είδατε να αγγίξει κανείς τους υπαλλήλους της Βουλής -που φυσικά οι περισσότεροι είναι συγγενικά πρόσωπα πολιτικών- και οι οποίοι έχουν προκλητικότατους μισθούς και εφάπαξ μετά από 25 χρόνια εργασίας που αγγίζει τις 400.000 ευρώ;!! “

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις δικαιωθήκαμε … αλλά από αντίθετη κατεύθυνση…

Η εσωτερική τρόικα δια του Υπουργού Οικονομικών κ.Στουρνάρα αποφάσισε να εντάξει τους υπαλλήλους της Βουλής στο γενικότερο οικονομικό καθεστώς που ισχύει για όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους . Και έπραξε άριστα !

Και μάλιστα κατηγόρησε τους 1800(!!) υπαλλήλους της βουλής ότι έχουν προκλητικά προνόμια απέναντι σε όλους τους άλλους εργαζομένους !

Και ενώ η καταγγελία ήρθε από εκεί που δεν περιμέναμε , η υπεράσπιση των προκλητικά προνομιούχων υπαλλήλων της Βουλής ήρθε από τα … αριστερά !!

Εκτός από τον δεξιό κ.Καμμένο που υπερασπίστηκε τον βουλευτή του Γιάννη Κουράκο που έχει διοριστεί με ρουσφέτι υπάλληλος της Βουλής στα 50του (!!) ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ποιο λόγο είχαν να υπερασπιστούν τους προκλητικά προνομιούχους υπαλλήλους της Βουλής ;

Μπορούν η κα Κωνσταντοπούλου και ο κος Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Παφίλης από το ΚΚΕ να εξηγήσουν στα εκατομμύρια των σκληρά δοκιμαζομένων Ελλήνων γιατί αντέδρασαν στην προσθήκη του κ.Στουρνάρα (για εξομοίωση των υπαλλήλων της Βουλής με όλους τους κοινούς θνητούς δημόσιους υπαλλήλους) λέγοντας πως είναι αντισυνταγματικός ο τρόπος που κατατέθηκε και δικαιολόγησαν τους υπαλλήλους της Βουλής που αποφάσισαν να ξεκινήσουν απεργία μετά τις 19:00;

Μπορούν να εξηγήσουν στους εκατοντάδες χιλιάδες νέους της πατρίδας μας που βρίσκονται ή στην ανεργία ή στην μαύρη εργασία των 500 ευρώ, γιατί υπερασπίζονται βολεμένους με πολιτικά ρουσφέτια ανθρώπους , ημέτερους του βρώμικου πολιτικού μας συστήματος που έχουν κατά Μ.Ο. μισθούς 3000 και πλέον χιλιάδων ευρώ; Ανθρώπους που θα δουλέψουν 25 χρόνια σε κυριλέ θέση και θα πάρουν εφάπαξ 400.000 ευρώ;!!

Ενώ όλοι οι Έλληνες θα δουλεύουν 35 ή 40 χρόνια και μέχρι τα 67τους χρόνια και θα πάρουν ως εφάπαξ @@@;

Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα πιστεύουμε πως κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δουν έγκαιρα την πόρτα της εξόδου κατά δεξιά μεριά…

Την στιγμή που εσύ , εκατοντάδες στελέχη και χιλιάδες απλά αγνά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δίνετε τον μεγάλο πολιτικό αγώνα-τουλάχιστον έτσι έχουμε καταλάβει- για να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας ένα άλλο διαφορετικό πολιτικό σύστημα απαλλαγμένο από διαπλοκές ,εξαρτήσεις και συνδιαλλαγή, κάποιοι όπως ο κ. Λαφαζάνης (τρίτη φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα) και η κα Κωνσταντοπούλου υπονομεύουν ευθέως αυτόν τον αγώνα και σας εκθέτουν ως αναξιόπιστους στον Ελληνικό λαό.

Θα επιθυμούσαμε να έχουμε και την θέση την τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ .Μόλις προχθές μας έλεγε άλλα πράγματα ο αγαπητός συμπολίτης μας -γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ -Φάνης Κουρεμπές (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) .

Δεν είναι δυνατόν να επαγγέλλεστε αριστερές πολιτικές με τέτοιες καραμπινάτες δεξιές νοοτροπίες!

Λάκης Γιαννιδάκης
sfedona.gr