Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κουκουλοφόροι στο Πιτσά μπήκαν τη νύχτα σε οικία και λήστεψαν με όπλα και μαχαίρια 2 ηλικιωμένους!


Aναστάτωση και φόβος επικρατεί στη Δυτική Κορινθία μετά τη νυχτερινή εισβολή και ένοπλη ληστέια που σημειώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τη νύχτα  σε σπίτι στο Πιτσά.
Τρεις άγνωστοι δράστες, που φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την εξώπορτα σε οικία όπου διαμένει ζευγάρι  ηλικιωμένων (ελληνικής υπηκοότητας- 67 χρονών ο άντρας και 64 χρονών η γυναίκα) και μπήκαν μέσα αθόρυβα. Έξω παρέμειναν δύο συνεργοί τους, που κρατούσαν τσίλιες.
Οι 3 δράστες προχώρησαν και ξύπνησαν το ζευγάρι των ηλικιωμένων. Παρόλου που ο ηλικιωμένος είχε κάτω από το κρεβάτι του ένα όπλο, δεν πρόλαβε να το πιάσει στα χέρια του... οι δράστες τους ακινητοποίησαν με τα όπλα και τα μαχαίρια που κρατούσαν , πολύ γρήγορα βούτηξαν χρηματικό ποσό (5.000 ευρώ, 1.500 δολάρια)  που υπήρχε στο σπίτι , χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ, καθώς  επίσης  δύο κινητά τηλέφωνα και  3 κυνηγετικά όπλα.
Οι 3 δράστες και οι 2 συνεργοί τους απομακρύνθηκαν από το σπίτι πριν φτάσει η αστυνομία και οι έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν απέφεραν καρπούς...
Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ξυλοκάστρου