Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝ​ΝΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ​ΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, που περιοδεύει στη Μακεδονία, επισκέφθηκε, σήμερα, το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών.
Αμέσως μετά, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Επισκεφθήκαμε, σήμερα, την Πρώτη Σερρών, τη γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναμορφωτή του νέου Ελληνικού Κράτους. Του ανθρώπου, που ήταν ο αρχιτέκτων του οικονομικού θαύματος της Ελλάδος τη δεκαετία του ’50 και του ’60. Του Ηγέτη που, με τη βοήθεια του Ελληνικού Λαού, θεμελίωσε την καλύτερη Δημοκρατία, που έζησε ποτέ το Ελληνικό Έθνος από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους μετά τη Μεταπολίτευση του 1974. Του πολιτικού που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια - τότε ΕΟΚ - πρώτη απ’ όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Του ανθρώπου που, με το ήθος του, την προσφορά και τον οραματισμό του, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, ακόμη και σήμερα, για όλους μας. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βγάλουμε, το συντομότερο δυνατό, τη χώρα μας από τη σημερινή κρίση και να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές, μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών του Λαού μας και της Ιστορίας της».
  Νωρίτερα, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης από τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου. Στη συνέχεια, μετέβη στο Σταυρό, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Βόλβης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη.
Μετά την Πρώτη, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης μετέβη στις Σέρρες, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή από το Προεδρείο του Επιμελητηρίου. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία, πιστή στην ιδεολογική αρχή της για στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, θα διοργανώσει ειδική ημερίδα για την ανάπτυξη, στην οποία οι φορείς του επιχειρηματικού κόσμου, απ’ όλη τη χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους αρμόδιους υπουργούς όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν».