Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ισοπαλία με κέρδη για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο - Θετική παρουσία του Κώστα Τριαναταφυλλόπουλου

 

Μια 5άδα κέρδη

 

 

 

 

 

 

Την θετική παρουσία των Φορναρόλι, Πίντο και Τριαναταφυλλόπουλου κρατάει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μπαρμπαρούσης.

Με δεδομένο πως είχε πολλές απουσίες (διεθνείς, τραυματίες) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Παρά το 0-0 με την Ανόρθωση, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε.
Ο Φορναρόλι έδειξε διάθεση και ποιότητα, ο Πίντο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ενώ την παράσταση έκλεψε ο νεαρός 19χρονος Δερβενιώτης και άλλοτε παίκτης του Αστέρα Δερβενίου Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που είχε πολύ καλή παρουσία στο κέντρο της άμυνας.
Η εμφάνιση ή αν προτιμάτε το... ξεπέταγμα του  Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Εξαιρετικός! Με σωστές τοποθετήσεις, δύο καθοριστικά τάκλιν που γλίτωσαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την «πράσινη» εστία, αλλά και με «καθαρό» μυαλό, απέδειξε πως πίσω από την πρώτη τριάδα των στόπερ υπάρχει ακόμη μία πολύ αξιόλογη επιλογή.
Παράλληλα σε ακόμα ένα ματς, ο Σισοκό και ο Πετρόπουλος έδειξαν καλό πρόσωπο. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής στην σημαντικότερη φάση του ματς όταν στο 10ο λεπτό και μετά από ωραία ενέργεια σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάστρου, Άντιτς, Πάουλο Ζόρζε, Ίλιτς, Μποαβεντούρα, Λαμπάν (57’ Σπαντάτσιο), Αλέξα, Οχαγιόν (57’ Σιέλις), Ρονκάτο (84’ Λοϊζίδης), Ρέζεκ, Ζούλα (64’ Οκκάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46’ Καπίνο), Σεϊταρίδης (46’ Ζέκα), Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (64’ Τοτσέ), Σισοκό (46’ Φουρλάνος), Φορναρόλι (78’ Κουσίδης), Πετρόπουλος.