Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Φιλανθρωπικό παζάρι 2012 στο Δερβένι

DSC05202
Επιστολή των διοργανωτών:
Η ομάδα μας, τα παιδιά της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης, καταφέραμε να σταθούμε αντιμέτωποι στους δύσκολους και περίεργους καιρούς που ζούμε, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ» στις 5 Αυγούστου 2012 στην πλατεία του Δερβενίου.
Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώσαμε είναι 1.002,00€ το οποίο καταθέσαμε σε λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού» και παρακάτω επισυνάπτουμε το παραστατικό της κατάθεσης.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμο μας γιατί αγκάλιασε και στήριξε την πρόταση μας με πολύ αγάπη και έτσι καταφέραμε να την υλοποιήσουμε.
Ευχόμαστε να γίνει συνήθεια και τα επόμενα χρόνια να συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά.
Η Έλενα Μποϊλέ, η Βεατρίκη Ξέκαλου, ο Ιάσονας και ο Ορέστης Θεωδορόπουλος, η Αριέττα και ο Παναγιώτης Τσαούσης, η Αθανασία Πετροπούλου, η Μαρία και ο Αλέξης Παπαδόπουλος, ,η Ελευθερία και η Μαριάννα Αλεξανδράκη, ο Λευτέρης Βασιλάτος, η Μαγδαληνή Νταή, η Βανέσα Κουσουλού, η Μαριλένα Λάτσινου, ο Γιώργος Νικολάου, ο Αργύρης Μούγιος, ο Θάνος Καλλιτέρης, ο Γιάννης Ευφραιμόπουλος και η Εβιρόη Μανωλοπούλου σας ευχαριστούν που ανταποκριθήκατε στην προσπάθειά τους.

καταθετήριο

DSC05195ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ