Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μαθαίνει την αντίπαλο του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός


Σήμερα στις 13.00 στη Νιόν Της Ελβετίας στρέφονται τα βλέμματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όπου θα γίνει η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι "πράσινοι" είναι στο γκρουπ των ισχυρών, στους μη πρωταθλητές και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φέγενορντ, Μπριζ, Μάδεργουελ και Βασλούι. Μαζί του είναι η Ντιναμό Κιέβου, η Κοπεγχάγη και η Φενερμπαχτσέ.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 31/07 και 01/08, ενώ οι ρεβάνς 07/08 και 08/08.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει την Φέγενορντ και την Μπριζ. Σε περίπτωση πρόκρισης του τότε θα είναι και πάλι στους ισχυρούς για την κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν προκριθούν όλοι οι "ισχυροί", τότε οι "πράσινοι" θα έχουν ως πιθανούς αντιπάλους: Ουντινέζε, Φενέρμπαχτσε, Λιλ, Μάλαγα και Γκλάντμπαχ. Οι δύο τελευταίες θα είναι σίγουρα στο γκρουπ των αδυνάτων ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ενδιαφέρον για την κλήρωση έχει και ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν δύσκολη κλήρωση για την Ντιναμό Κιέβου αφού σε περίπτωση που αποκλειστεί η ουκρανική ομάδα τότε θα βρεθούν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος "βολεύονται" και με τον αποκλεισμό της Μπράγκα όμως η Πορτογαλική ομάδα θα ριχτεί στη μάχη των πλέι οφ και μάλιστα θα είναι στους ισχυρούς.