Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

3on3 StreetHoopsTour 2012 – Η ώρα των πρωταθλητών στην Κόρινθο!

Αυλαία για την προκριματική φάση του 3on3 Street Hoops Tour 2012 με το τουρνουά της Κορίνθου, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο (13-15 Ιουλίου). Τα ανοικτά γήπεδα στην παραλία Αγίου Νικολάου πλημμύρισαν με κόσμο κάθε ηλικίας συμμετέχοντας σε μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 150 σε όλες τις κατηγορίες και παρακολουθήσαμε αναμετρήσεις με πολύ πάθος, ένταση και σπουδαίο θέαμα. Μετά από μια σειρά συναρπαστικών αγώνων αναδείχθηκαν οι νικητές όλων των κατηγοριών.
Το ταξίδι όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα! Το Σάββατο 21 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου οι 16 κορυφαίες ομάδες ανδρών και 16 κορυφαίες ομάδες εφήβων από τους τρεις σταθμούς της περιοδείας μας (Γαλάτσι – Μελίσσια – Κόρινθος) θα συναντηθούν και θα αναμετρηθούν στην τελική φάση όπου θα αναδεχθεί ο μεγάλος πρωταθλητής από κάθε κατηγορία!
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12.00 και σας περιμένουμε όλους για να απολαύσετε μια μέρα γεμάτη μπάσκετ υψηλού επιπέδου, διαγωνισμό καρφωμάτων καθώς και συναρπαστικές αναμετρήσεις με έντονες συγκινήσεις!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκάλιασαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια: τους συμμετέχοντες, τους θεατές, τους χορηγούς μας, τον δήμο Κορινθίων, τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου και να ευχηθούμε και του χρόνου με μια ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση..
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
12.00 – 16.30 Τελική φάση εφήβων
16.30 Τελετή βράβευσης νικητών (έφηβοι)
17.00 – 21.30 Τελική φάση ανδρών
21.30 Τελετή βράβευσης νικητών (άνδρες)
Πληροφορίες:   www.3on3streethoops.gr   facebook: 3on3StreetHoops.gr   twitter: 3on3streethoops