Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σε Κόρινθο και Κιάτο ο κ. Κ.Χατζηδάκ​ης


Στην Κόρινθο και στο Κιάτο βρέθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, ο Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Ν.Δ. και υπ. βουλευτής Β' Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Στην Κόρινθο, στο ξενοδοχείο «ΕΦΥΡΑ», παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κορινθίας και στο Κιάτο, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν.Κορινθίας.

Ο κ. Κ. Χατζηδάκης έθεσε το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, ανέλυσε το πλαίσιο των προτάσεων της Ν.Δ., τα σημεία των σημαντικών τροποποιήσεων που θέτει ως προτεραιότητα η Ν.Δ. σχετικά με το πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας και αναφέρθηκε στις αντιφάσεις των προτάσεων των άλλων κομμάτων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, "που ζουν ορισμένοι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα οι οποίοι ανερυθρίαστα προτείνουν και τώρα το δρόμο της καταστροφής ; Που ζουν και γιατί παίζουν με την Ελλάδα ; Γιατί παίζουν με το μέλλον των ανθρώπων τους οποίους υποτίθεται ότι θέλουν να εξυπηρετήσουν ... ;"

Ο κ. Χατζηδάκης κατέδειξε ότι οι εκλογές που έρχονται έχουν κομβικό εθνικό χαρακτήρα σχετικά με την επιβίωση της ίδιας της χώρας και της κοινωνίας. Τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη από μια "Εθνική Ελλάδος" που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου και θα κινηθεί αταλάντατευτα με γνόμωνα την ευρωπαική προοπτική της χώρας. Ξεκαθάρισε ότι αναμετρώνται οι δυνάμεις του λαϊκισμού με τις δυνάμεις της υπευθυνότητας και σημείωσε ότι ο καθένας χωριστά πρέπει να αγωνιστεί για το ασφαλές μέλλον της Ελλάδας, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον συμμαχιών που υπάρχει και συνεχώς διαμορφώνεται μέσα στην Ευρωζώνη.


 



ΝΟΔΕ Κορινθίας