Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Καμμένος: Θα πληρώσουν αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια

Καμμένος: Θα πληρώσουν αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια
Δριμεία επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.
«Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια, αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και του Έλληνες τους οδήγησαν στην αγχόνη να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τις Σέρρες αναφερόμενος στην πολιτική του μνημονίου που ασκήθηκε . Σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη ο κ.Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά : «Ο Βενιζέλος αντί να μαζεύεται και να ντρέπεται , αντί να παραδοθεί με την κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, τουλάχιστον την ώρα που υποφέρει ο ελληνικός λαός, ας σιωπήσει. Πάντως δεν θα τη γλιτώσει από εμάς».
 Για μια ακόμη φορά ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ.Σαμαρά και τα μνημονιακά κόμματα. «Δικαιώνομαι γιατί οι μνημονιακοί τώρα δηλώνουν ότι οι πολιτική τους ήταν λανθασμένη», ανέφερε. Απευθυνόμενος μάλιστα στους κ.Σαμαρά και Βενιζέλο , τους αποκάλεσε λαϊκιστές και τους κατηγόρησε για προεκλογική παροχολογία.
Αναφορικά με τυχόν επικείμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι δεν έχουν κοινούς στόχους και δεν συγκλίνουν τα προγράμματα τους στα εθνικά θέματα. «Καταργούμε τα μνημόνια τώρα. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και της πατρίδας μας», κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.