Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ στην Κορινθία ενόψει εκλογών με περιστατικά που κόβουν την ανάσα.

Αδιανόητα πράγματα έχουν συμβεί στην Κορινθία τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν την κρίσιμη εκλογή της Κυριακής.
Πέρα από τις απίστευτες δηλώσεις Παπαϊωάννου που έγιναν σε ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας του νομού και "ταξίδευσαν" σε όλη τη χώρα, είχαμε και άλλα περιστατικά που χωρίς υπερβολή δημιουργούν σοκ και δέος σε μια προεκλογική περίοδο που μόνο τύποις μπορεί να χαρακτηριστεί ως ομαλή και φυσιολογική.
Ας ξεκινήσουμε από τα ΣΟΚ.
Τόσο στο δήμο Κορινθίων όσο και στο δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, οι Δήμαρχοι, εκλεγμένοι με το ΠΑΣΟΚ, επέλεξαν να μην κρατήσουν ούτε τα προσχήματα.
Στην πρώτη περίπτωση ο δήμαρχος έδωσε ακόμα και συνέντευξη τύπου όπου, εκτός των όσων ανέφερε και αποτελούν εσωκομματικές τριβές στο ΠΑΣΟΚ, δεν παρέλειψε να δηλώσει δημοσίως ότι ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένη υποψήφια, ενώ κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς και τους πολίτες του δήμου να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ την Κυριακή.
Στη δεύτερη περίπτωση, ο δήμαρχος, ακολουθεί κατά πόδας έτερο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργό, του οποίου προλόγισε την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση. Η τοπική κοινωνία αναφέρει ότι με αυτό τον τρόπο ανταποδίδει τη στήριξη που του παρείχε το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές, αλλά ακόμα και έτσι να είναι, φρονούμε ότι τον βοήθησαν όλοι και όχι μόνο ο συγκεκριμένος.
Το "ΣΟΚ" έγκειται στο γεγονός ότι για όλα αυτά κανείς δεν έχει μιλήσει και προφανώς κανείς δεν έχει ενοχληθεί. Από τα περισσότερα ΜΜΕ αυτά τα γεγονότα αντιμετωπίστηκαν σχεδόν αδιάφορα, αποτέλεσμα των γνωστών συσχετισμών στην Κορινθία, αλλά φανταστείτε να ήταν τα πράγματα διαφορετικά και να έκαναν δήμαρχοι τέτοιου είδους ενέργειες για τη ΝΔ. Όλοι θα μιλούσαν σήμερα για θεσμικές εκτροπές της Δεξιάς και λοιπά πομπώδη.
Και πάμε τώρα στο ΔΕΟΣ.
Χθες το βράδυ σε προεκλογική μάζωξη στο Κιάτο, υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού, δημιουργήθηκε μείζον θέμα με πολίτη ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση και θέλησε να τραβήξει πλάνα από τη μάζωξη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο πολίτης ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και κρατήθηκε μέχρι να τελειώσει η μάζωξη.
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ.
Αναλογιστείτε απλώς τι θα έλεγαν αν αυτά συνέβαιναν από την παράταξη της ΝΔ.
Αλλά σας έχουμε πει. Εδώ θα διαβάζετε όσα δεν λένε οι άλλοι.
Το γιατί δεν τα λένε και δεν τα γράφουν, σκεφτείτε το μόνοι σας.

Diaprisios GR - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ