Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. MARCO GALDI

Ο Πρόεδρος  της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε, σήμερα, συνάντηση, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με το φιλέλληνα Ιταλό Δήμαρχο της πόλης Cava de’ Tirreni κ. Marco Galdi, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη. Προ ημερών οι δύο Δήμαρχοι ανακοίνωσαν από κοινού την αδελφοποίηση των πόλεών τους με την ευκαιρία της βράβευσης του Marco Galdi, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία του να ενισχύσει προσφέροντας το μισθό του στον ελληνικό λαό.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήρε την απόφαση του κ. Marco Galdi να διαθέσει, μέχρι το τέλος της θητείας του, το μισθό του Δημάρχου στο ελληνικό κράτος στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.
Ο Ιταλός Δήμαρχος κ. Marco Galdi, μιλώντας με εγκάρδια λόγια για την Ελλάδα, αναφέρθηκε και στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού υπέρ της χώρας μας, με έκκληση που απευθύνει προς όλη την Ευρώπη να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ανόρθωσης της.
Η κατάσταση της οικονομίας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα βρέθηκαν, επίσης, στο επίκεντρο της συνάντησης, ενώ με την ευκαιρία της επικοινωνίας τους, ο Ιταλός Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.