Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΚΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Συνεχίζουμε σήμερα τη βόλτα μας στη διαδικτυακή παρουσία των υποψηφίων της Κορινθίας.
Επόμενος σταθμός η ιστοσελίδα της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην βουλευτού, Αθηνάς Κόρκα - Κώνστα.
Η ιστοσελίδα της Αθηνάς Κόρκα βρίσκεται στη διεύθυνση www.korka.gr και εκεί μπορείτε να βρείτε τη δραστηριότητά της, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, βίντεο, φωτογραφίες και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.
Η Αθηνά Κόρκα από πολύ νωρίς έχει αναπτύξει πολύ έντονη παρουσία στο διαδίκτυο και κυρίως στα λεγόμενα social media. Διαθέτει page στο facebook και λογαριασμό στο twitter τα οποία ανανεώνονται με εντυπωσιακές ταχύτητες και συχνότητα. Έχει οργανωμένο κανάλι στο YouTube και χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε γνωστό μέσο κοινοποιήσεων και links στο internet. Για την υποστήριξη όλων αυτών των μέσων υπάρχει ολόκληρη ομάδα που συμβάλει, γνωστή στο διαδίκτυο με την ονομασία "Korka Web Team".
Παρά την πολύ καλή παρουσία της στα social media και το γεγονός ότι ήταν από τους πρώτους στην Κορινθία που οργανώθηκαν διαδικτυακά, λόγω και της μακράς παρουσίας της στα πολιτικά δρώμενα του νομού Κορινθίας, η ιστοσελίδα της έχει μείνει λίγο πίσω, ίσως επειδή η ομάδα υποστήριξης έκρινε ότι κάτι στατικό δεν έχει να προσφέρει και πολλά. Θα έπρεπε όμως η ιστοσελίδα να είχε ανανεωθεί έστω και στοιχειωδώς.
Το "Αγώνας και Όραμα", μότο που τη συνόδευσε για πολλά χρόνια, έχει φέτος αντικατασταθεί από το "Η Κορινθία μας ενώνει" με το οποίο και θα δώσει τη δική της μάχη. Βασικό όπλο της η εμπειρία της από εκλογές που τη φέρνει να διαθέτει και την πιο πλήρη και μακρά παρουσία στα διαδικτυακά "εργαλεία".

Διαπρύσιος