Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αναβάλλεται το Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας 2011-2012, μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ-Ολυμπιακός, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεών της στο Europa League. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21-3-2012 και ο επαναληπτικός στις 27 ή 28 Μαρτίου και θα οριστεί εκ νέου με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με τις ημερομηνίες της UEFA ο Ολυμπιακός εάν τελικά προκριθεί στα προημιτελικά, θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για την συγκεκριμένη φάση στις 29 Μαρτίου και το δεύτερο στις 5, κάτι που σημαίνει ότι η ρεβάνς του αγώνα με τους Κρητικούς (ήταν προγραμματισμένη για τις 4 του μήνα) δεν γίνεται να διεξαχθεί.
 Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου, ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21-3-2012, θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 16:30, όπως είχε αρχικά οριστεί