Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το… “θα δούμε” του Χατζηνικολάου

Η δρομολόγηση της εξαγοράς του «Channel 9» από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον Κώστα Χαρδαβέλα και την Αγγελική Νικολούλη, προκειμένου να στεγαστεί εκεί το ειδησεογραφικό δυναμικό του «Alter», το οποίο έμεινε… άστεγο, λόγω των πολύμηνων προβλημάτων του καναλιού του Μπουρναζίου, ανοίγει την κουβέντα και για την επάνοδο του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση.
Ο εκδότης της «Real News», ο οποίος έχει συνδέσει τη δημοσιογραφική διαδρομή του με την τηλεόραση, και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στα κανάλια στα οποία κατά καιρούς εργάστηκε, έχει στρέψει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον του, εκτός από την εφημερίδα και το ραδιόφωνο, και στο διαδίκτυο.
Την ίδια στιγμή δε, παραμένει λάτρης των social media, με έμφαση στο Twitter, στο οποίο και μπορεί κανείς να διαγνώσει τις προθέσεις του για το επαγγελματικό μέλλον του. Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν, ερωτώμενος σχετικά από άλλους χρήστες του διαδικτύου, για το κατά πόσο σχεδιάζει να επανέλθει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες, με τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν, και τις εκλογές να πλησιάζουν, ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν αποκαλυπτικός.
«Πλέον έχω την ελευθερία να λέω όσα πιστεύω. Η εφημερίδα, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο με καλύπτουν… Ας αργήσω λοιπόν να επανέλθω… Δεν ξέρω, θα δούμε», ήταν μερικές από τις απαντήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου στις ερωτήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του, που δείχνουν ότι ο εκδότης της «Real News» κρατά στάση αναμονής, αναφορικά με τις επόμενες επιλογές τις οποίες θα χαράξει.

EMMANOYHΛ ΖΕΡΒΟΣ / statesmen.gr