Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΕΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΤην κατηγορηματική θέση της  Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη μη κατάργηση της Χημικής Υπηρεσίας Τρίπολης (παραρτήματος Γενικού Χημείου) μετέφερε ο αρμόδιος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Απόστολος Παπαφωτίου, ο οποίος παρευρέθη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Γενικού Χημείου του Κράτους, στην Αθήνα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη νέα της Καλλικρατική μορφή πρέπει να έχει υποστηρικτικές δομές για να πραγματοποιήσει το σχεδιασμό της και την καλή εξυπηρέτηση των πολιτών. Ειδικά αυτή την εποχή πού είναι σε τροχιά ανάπτυξης και απαιτείται υπεύθυνος και καθημερινός έλεγχος των επιχειρήσεων.
Στη σύσκεψη, εκτός του κ. Παπαφωτίου, ο οποίος αντιπροσώπευσε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, παρευρέθησαν ο βουλευτής Αρκαδίας κος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η υπεύθυνη εργαστηρίου Τρίπολης κα Βασιλική Τζάθα, ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Αρκαδίας κος Ν. Τότσης, η Γενική Διευθύντρια του Γενικού Χημείου κα. Ασ. Παπαθανασίου, η προϊστάμενη Διευθ. Προσωπικού κα Κασ. Δημητρίου.
Από όλους τους παρευρεθέντες τονίστηκε  κατά τρόπο κατηγορηματικό ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί η Χημική Υπηρεσία Τρίπολης, παράρτημα του Γενικού Χημείου του Κράτους στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
«Η περιφέρεια Πελ/σου συμπαραστέκεται στα υπαρκτά προβλήματα της Χημικής Υπηρεσίας και κάνει οτιδήποτε στο πλαίσιο του εφικτού για την επίλυση τους», δήλωσε με έμφαση ο κ. Παπαφωτίου.