Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δικό της το... στέμμα από τώρα για την "Μπάρτσα"

Το πρωτάθλημα αναφορικά με την υπόθεση «τίτλος» τελείωσε χθες. Εκτός και αν οι «ερυθροκίτρινοι» παρουσιάσουν τάσεις... αυτοχειρίας στη συνέχεια, κάτι που βάσει της μέχρι τώρα εικόνας τους θεωρείται απίθανο.
Η Κόρινθος (περί ης ο λόγος), λοιπόν, μετά και τη χθεσινή εμφαντική επιτυχία της (3-1) ενάντια στη Χαλκίδα και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας απώλεια βαθμών του Μανδραϊκού (έμεινε το 0-0 με τον Πανναυπλιακό).αύξησε τη διαφορά της στους 10 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και έδωσε τη δυνατότητα στους 1.300 φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο να κάνουν πρόωρο... πάρτι ανόδου.
Από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι η Κόρινθος και συγκεκριμένα σε μόλις 11 λεπτά. Στο 37’ έγινε το 1-0 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητριάδη, το οποίο κέρδισε ο Σαγανάς. Επτά λεπτά αργότερα στο  44’ ο Λουμπαρδέας με μακρινό σουτ διεύρυνε το δείκτη του σκορ σε 2-0, ενώ πρίν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του γκολ ,στις καθυστερήσεις , ο Δημητριάδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 76’  η Χαλκίδα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Καφαντάρη.
Η σύνθεση της Κόρινθου: Σουλουλίδης, Μπιτσάκος, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί (91' Μπαλτζής), Σπυρόπουλος, Τσιώκος, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (85' Ζάρκος), Δημητριάδης, Σαγανάς (85' Νιάρος).