Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Φωτεινή Πιπιλή...ψευδής εικόνα ότι ως Βουλευτής της Α’ Αθηνών πρότεινα «εμπάργκο στα Κοζανίτικα προϊόντα»

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ., Βουλευτής της Α’ Αθηνών, κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται και μάλιστα από αιρετά όργανα, Περιφερειάρχες, Δημάρχους κ.α., στοιχεία επικίνδυνης παραπληροφόρησης που στρέφουν τους Έλληνες πολίτες σε επικίνδυνες ατραπούς. Έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, η ψευδής εικόνα ότι ως Βουλευτής της Α’ Αθηνών πρότεινα «εμπάργκο στα Κοζανίτικα προϊόντα» με αφορμή τις αντιδράσεις της Δημάρχου Βοΐου Κοζάνης για τη δημιουργία Κέντρου Προσωρινής Κράτησης σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της περιοχής της.
Δεν επιτρέπεται και μάλιστα, όταν υπάρχουν Γραφεία Τύπου με αποκλειστική αρμοδιότητα τη μεταφορά αυτούσιων δηλώσεων – και όχι κουτσομπολιών του τύπου «μου είπε, σου είπα» - να δημιουργούνται  επιζήμιες, για το Εθνικό ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης, καταστάσεις. Αποστέλλω προς όλους, μη επιδεχόμενη καμιάς διαψεύσεως, τις πρωτογενείς δηλώσεις μου ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 FM στην εκπομπή στα «Στα μέσα και στα έξω», την Πέμπτη 22 Μαρτίου.
Απαντώντας στη  δήλωση της Δημάρχου Βοΐου Κοζάνης: «Λυπάμαι αλλά δε θα γίνουμε η χωματερή της Αθήνας», είπα: «Παρακαλώ την Δήμαρχο Βοϊου Κοζάνης να είναι ως αιρετή και ως Ελληνίδα πιο προσεκτική στις προκλητικές, τοπικίστικες απόψεις…Την παρακαλώ και της το επιστρέφω ως απαράδεκτο τη δήλωση ότι «δεν θα γίνουν τα χωριά της περιοχής η χωματερή της Αθήνας…».
«…Είναι αιρετή και θα έπρεπε να προσέχει. Γιατί μ’ αυτή τη λογική, εγώ η Αθηναία, θα πάω τώρα στη Κυψέλη, στις περιοχές που ταλαιπωρούνται και θα τους πω, με αυτή τη ευκολία της κυρίας: «μην ξαναγοράσετε προϊόντα από τη Κοζάνη», καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε εθνικά θέματα και για περιουσία-εννοώντας το εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο- που ανήκει και στον φορολογούμενο του Αγίου Παντελεήμονα».
Σας παραθέτω και τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις:


Το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΙ στις 7 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στις 22-03-2012.