Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το θέμα του βουλευτή, που μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό κατάθεση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από τους πολιτικούς σήμερα δεν ζητείται απλώς η νομιμότητα. Ζητείται το παράδειγμα. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά στέλνει λάθος μήνυμα. Όποιος ή όποια και αν είναι, οφείλει να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος»
Επίσης ο κ. Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να γίνουν τώρα κρίσεις στην ΕΛΑΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πρωθυπουργός έχει διαβεβαιώσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν πρόκειται να γίνουν κρίσεις στην ΕΛΑΣ»
Τέλος ο κ.  Μιχελάκης, αναφερόμενος στην πρόταση 7 υφυπουργών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ, για παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης, καθώς και τις δηλώσεις υπουργού, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όσοι μιλούν για παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης ή για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, μιλούν εκ του πονηρού. Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται και θα κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα»