Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΟΣ σε Άδωνι: Είχες πει ότι θα παραδώσεις την έδρα σου...

« Είχες πει ότι θα παραδώσεις την έδρα σου», υπενθυμίζει ο ΛΑΟΣ στον Άδωνι Γεωργιάδη
Την έδρα του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη, ζητά πίσω με ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ,
διότι μεν ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, είναι λαλίστατος, αλλά δεν λέει κάτι για την «ταμπακέρα». Δεν ισχύει το ίδιο για τον έτερο βουλευτή Μ. Βορίδη, ο οποίος δεν είχε κάνει προγενέστερες δηλώσεις και δεν φαίνεται να συζητά την παράδοση της έδρας του στον ΛΑΟΣ.
Στην ανακοίνωση απάντηση του ΛΑΟΣ στον κ. Γεωργιάδη, αναφέρονται τα εξής:
«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε, τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ότι προτίθεται να παραδώσει την έδρα του. Αναμένεται ο λόγος του να γίνει πράξη».
Τα ξημερώματα, ανοιχτά άφησε ο -ανεξάρτητος πλέον- βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον, μετά τη διαγραφή του από το ΛΑ.Ο.Σ., μετά την απόφασή του να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση. Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και δεν έχει ψάξει να βρει άλλη πολιτική στέγη. «Δεν έχω καμία πικρία», δήλωσε επίσης και σημείωσε ότι αγαπά και τιμά τον Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς και ότι κατανοεί την απόφασή του για τη διαγραφή.
Σε άλλες δηλώσεις του του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι και απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε δεν έχει κάνει καμία σκέψη για το πολιτικό του μέλλον και για καμία καρέκλα. Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της απόφασής του να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, λέγοντας ότι «ο δρόμος της χρεοκοπίας θα ήταν απείρως δυσκολότερος» και πρόσθεσε πως «στην περίπτωση της χρεοκοπίας οι βανδαλισμοί και τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στην Αθήνα θα γινόταν επί μήνες, από το ένα άκρο της χώρας στο άλλο». Τόνισε ακόμα πως δεν θα ήταν πολιτικά έντιμο και συνεπές, μετά από τόσους μήνες στην κυβέρνηση και ενώ έχει εργαστεί για την επιτυχία αυτού του προγράμματος, να έφευγε την κρισιμότερη ώρα.

eklogika.gr