Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 2-2: Στο «μικροσκόπιο» οι γηπεδούχοι


  1. Κεμαλάι: Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από το νεαρό τερματοφύλακα. Αν και είχε 1-2 λανθασμένες εκτιμήσεις, έκανε μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Πιλιαφά, κρατώντας το 2-1 υπέρ της ομάδας του. Πραγματοποιεί σπουδαίο πρωτάθλημα και σίγουρα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, την φετινή σεζόν.
  2. Τσιάκος: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο αρχηγός του Παννεμεατικού. Αν και δεν μπόρεσε να κάνει πολλές επιθετικές ενέργειες, καθώς ήταν υποχρεωμένος να προσέχει τα αμυντικά του καθήκοντα, στα οποία τα πήγε πέριφημα.
  3. Χουσελάς Α.: Μπήκε για άλλη μια φορά φοβισμένα και μουδιασμένα στο ματς. Δεν πρόσεξε τον Κοσκολέτο στη φάση του 1-1, αλλά ειδικά στην επανάληψη ήταν εξαιρετικός και βοήθησε πολύ αμυντικά. Μάλιστα στο 42’ μετά από κακό υπολογισμό του Κεμαλάι, πρόλαβε και έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενέργεια του Αντωνόπουλου Π.
  4. Μαρινός: Συνεχίζει τις πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις του. Για άλλο ένα ματς, σε συνεργασία με τον Σγούρο, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και έδιωξαν αρκετές προσπάθειες των παικτών του Βέλου.
  5. Σγούρος: Μπορεί να έχασε την κεφαλιά από τον Αράπι, από όπου ξεκίνησε η φάση για το 2-2 της ομάδας του Βέλου, έκανε όμως για άλλο ένα ματς, πολύ καλή εμφάνιση. Είχε να αντιμετωπίσει δυνατά κορμιά και τα πήγε περίφημα.
  6. Τζίνης: Αν και αγωνίζεται σε μια θέση που δεν έχει παίξει πολύ, αυτή του αριστερού χαφ, παρόλα αυτά τα πηγαίνει καλά. Μάλιστα ήταν αυτός που πέτυχε το 2-1, προλαβαίνοντας τον Κουρούμαλη.
  7. Κονγκίνης: Απίστευτα χιλιόμετρα από το νεαρό ποδοσφαιριστή. Έπαιξα ως δεξί χαφ και πολλές φορές ως δεύτερος επιθετικός και ήταν εξαιρετικός. Είχε μεγάλη φάση για να κάνει το 2-0, καθώς αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ο πιο σταθερός παίκτης της Νεμέας, από την αρχή του πρωταθλήματος.
  8. Ρογκάκης: Παρά τα χρόνια του, αγωνίζεται για πρώτη φορά ίσως ως αμυντικός μέσος και τα πάει περίφημα. Ξέρει να υπολογίζει τις δυνάμεις του και όταν βλέπει ότι «μένει», προσπαθεί να βοηθάει αμυντικά, κόβοντας και διώχνοντας μπάλες. Πολύ καλός και πάλι.
  9. Μπασιώτης: Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αν και το έκανε μια φορά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, σε μια πολύ δύσκολη φάση για να μπορεί να καταλάβει κανείς αν ήταν οφσάιντ, αλλά έδωσε πολλές μάχες, πάλεψε, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Αν ήταν και λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε να σκοράρει στο 90’ και να δώσει μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
  10. Μαρτίνος: Πρώτη εμφάνιση για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παννεμεατικού και αμέσως απέδειξε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Μάλιστα άνοιξε το σκορ με υπέροχη ατομική ενέργεια, κατά της πρώην ομάδας του, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κονγκίνη, άσχετα αν ο μικρός αστόχησε και γενικά ήταν πολύ καλός στο χώρο του κέντρου.
  11. Τζας: Είχε πολύ όρεξη, έτρεξε, μόχθησε, αλλά δεν του βγήκαν γενικά οι φάσεις επιθετικά. Προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά πολλές φορές λόγω του υπερβάλλοντα ζήλου να προσφέρει, έκανε το κάτι παρπάνω.

Οι αλλαγές

  1. Μπεξής Γ.: Αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, έδωσε πνοή από την δεξιά πλευρά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ. Είχε και ορισμένες εξαιρετικές ενέργειες στην επίθεση.