Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σκληρή επίθεση της Βάσω Παπανδρέου στον πρωθυπουργό : «Πρόεδρε είστε εκτός τόπου και χρόνου ...Λυπάμαι για την παράταξη και τη χώρα, περίμενα την παραίτηση της κυβέρνησης»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η Βάσω Παπανδρέου στον πρωθυπουργό αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του. Η κ. Παπανδρέου μιλώντας με σκληρές κουβέντες τόνισε ότι οι εικόνες που είδαμε χθες ήταν θλιβερές ενώ τόνισε ότι περίμενε να έχει παραιτηθεί το υπουργικό συμβούλιο και να είχαν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για μεταβατική κυβέρνηση. «Λυπάμαι για την παράταξη, λυπάμαι για τη χώρα».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία πήρε το λόγο εκτός διαδικασίας ζητώντας να ξεκινήσει διαδικασία για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι αυτή τη στιγμή συγκρούονται τα δύο μεγάλα μπλοκ της κυβέρνησης.

Αυτό που ζητά τη διάλυση της κυβέρνησης Παπανδρέου και συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας αποδοχής και το μπλοκ που επιμένει σε συγκυβέρνηση με βασικό πυρήνα την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόλις τελείωσε την τοποθέτησή της η κ. Διαμαντοπούλου οι κ.κ. Ραγκούσης και Λοβέρδος αποχώρησαν από την αίθουσα και συνομίλησαν για λίγα λεπτά και κατόπιν επέστρεψαν στη συνεδρίαση τη ΚΟ ομάδας.

newsbeast.gr