Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου καθαρίζουμε στoν Πύργο Κορινθίας

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε: στον Πύργο Κορινθίας,όπου θα γίνει καθαρισμός ,σε συνεργασία με την περιβαλλοντική κίνηση Κορινθίας. Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία της κοινότητας. Συμμετοχή στη δράση θα έχει και ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, όπου ανήκει η τοπική κοινότητα Πύργου.  Ανάλογοι καθαρισμοί θα γ'ινουν την ίδια ημέρα στα Τουρκοβούνια , σε πάρκα και πλατείες του Λαυρίου και στην κεντρική παραλία Αναβύσσου και στο λόφο Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με κατοίκους και φορείς των περιοχών αυτών.

Αξίζει να σημειώσουμαι ότι Ακροατές και τηλεθεατές , του ΣΚΑΙ , από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούν ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουν δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.