Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα ισοπαλιών στη Super League

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2011/2012.ξεκίνημα με ισοπαλίες καθώς ΟΦΗ και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ
με σκορ 1-1 , ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς αλλά ήσαν "άσφαιροι".

Με την ισοπαλία 1-1 στον αγώνα ΟΦΗ-Ατρόμητος, ξεκίνησε το πρωτάθλημα, στο Γεντί Κουλέ
Στο 10' ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι, οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν χάρη στο αυτογκόλ του Μπουλούτ, στον οποίο βρήκε η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία από τα δεξιά. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 12' να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως ο Αναστασάκος πλάσαρε άουτ από καλή θέση. Στο 35' οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Καμπάνταη μέσα στην περιοχή, με τον Κωνσταντινέα να δείχνει να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Οι παίκτες του Αναστόπουλου ζήτησαν και πάλι πέναλτι στο 50', όταν ο Φυτανίδης βρήκε τον Παπουλή που έπεσε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κωνσταντινέας έδειξε ξανά να συνεχιστεί ο αγώνας. Τρία λεπτά αργότρα σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή επειδή έπεσε ένα χαρτί (!) στο κόρνερ που εκτελούσε εκείνη τη στιγμή ο Πίτου Γκαρσία, με τον ρέφερι από τη Μεσσηνία να συνομιλεί με τους βοηθούς του και να αποφασίζει πως θα διέκοπτε οριστικά το ματς σε περίπτωση που έπεφτε κι άλλο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ πίεσε για την ισοφάριση η οποία ήρθε τελικά στο 75', με τον Ουκάρ να γυρνάει στον Γεωργίου και αυτός με δεύτερη προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το γκολ ανέβασε ξανά τον ρυθμό του αγώνα και στο 79' ο Μήτρογλου ζήτησε πέναλτι σε πέσιμό του μέσα στην περιοχή, όμως ο Κωνσταντινέας σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα και του έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Βερόν (92' Ταυλαρίδης), Κάλαιτζιτς, Ρόβας (82' Σουμπίνιο), Ζορμπάς (65' Ουκάρ), Παπουλής, Καπάνταης.
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Ζουέλα, Φυντανίδης, Σκόνδρας, Μακρής, Γκαρσία, Τάτος (82' Μπέλιτς), Καραγκούνης, Επστάιν (78' Σφακιανάκης), Αναστασάκος (70' Μήτρογλου).

Όλα μηδέν στα Γιάννενα

Ισόπαλος χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης για την πρεμιέρα της Super League.  Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αναζήτησε από νωρίς το γκολ. Στο 4' ο Νέτο έκλεψε την μπάλα από τον Κώτσιο, μπήκε στην περιοχή, ο αμυντικός του ΠΑΣ τον ανέτρεψε και ο Τριτσώνης υπέδειξε «παίζετε». Η φάση ήταν δύσκολη ακόμη και σε ριπλέι για το αν ο Κώτσιος ακούμπησε μπάλα ή όχι...
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων,  όταν στο 37', η μπάλα κατέληξε δύο φορές στα δοκάρια του Φεγκρούς στην ίδια φάση! Οι «κίτρινοι» έβγαλαν εξαιρετική αντεπίθεση, ο Τόχα αρχικά βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Κολομβιανού. Στην εξέλιξη της φάσης ο Καπετάνος έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε δύο εξαιρετικές ντρίμπλες στην περιοχή, ελευθερώθηκε, έκανε το σουτ και η μπάλα αυτή τη φορά χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φεργκούς! Αφού δεν μπήκε και σε εκείνη τη φάση το γκολ, δύσκολα θα έμπαινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια... κολλημένες στο μηδέν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86' Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (81' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66΄Γεωργίου)
Άρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61΄Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (90' Παπαστεριανός