Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οι " ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" στο palo.gr

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το blog σας έχει προστεθεί στις 7.500 πηγές του palo.gr.Δείτε το σχετικό link
http://www.palo.gr/cluster/blogs/peloponnhsos-nea/27643/?clid=2708809


Το palo.gr είναι η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στο ελληνικό διαδίκτυο, μια πρωτότυπη υπηρεσία που συλλέγει και ομαδοποιεί αυτόματα ειδήσεις από ειδησεογραφικές πηγές(1060) και blogs(6.500) σε ολόκληρο τον κόσμο. Πάνω από 110 διαφορετικές κατηγορίες ειδήσεων ομαδοποιημένες σε θεματικές ενότητες και πάνω από 20.000 ειδήσεις καθημερινά συλλέγονται αυτόματα από το Palo. Επίσης μπορείτε να δείτε τα πρωτοσέλιδα 500 εφημερίδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό μια μοναδική υπηρεσία στο ελληνικό διαδίκτυο.
Στα πλαίσια του αμοιβαίου οφέλους σας προτείνουμε να ενημερώνετε ΔΩΡΕΑΝ το blog σας με όποιες από τις 110 και πλέον κατηγορίες ειδήσεων του palo με τη χρήση RSS feed. Δείτε εδώ τις οδηγίες για την χρήση RSS. Επίσης σας προτείνουμε να αναρτήσετε ένα από τα πολλά widgets που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εσάς που θέλετε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο σας.
Δείτε μερικά μόνο links από sites και blogs που έχουν περιεχόμενο από το palo:
http://www.myworld.gr
http://isthmos.gr/
http://www.sepe.gr/default.aspx?pid=48&la=1&cat=6
http://himaira.blogspot.com/
http://cytoday.eu/
Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με  τον τεχνικό μας Μιχάλη Ντάλλα md@palo.gr

Με εκτίμηση,
Η ομάδα υποστήριξης του palo.gr