Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η αδιέξοδη πραγματικότητα του Έλληνα! - Από περήφανο λαό μας οδήγησαν σε απαξίωση και χλευασμό!

Η Ελλάδα όσο και να θέλουμε να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση ,βαδίζει σε δύσκολο ανηφορικό και χωρίς προοπτική δρόμο.
Οι παρατάξεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εκφράζουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για εξειδικευμένα ζητήματα της Οικονομίας ,με τέτοιο τρόπο που επιτείνουν και ενισχύουν τη σύγχυση στους πολίτες.
Είναι αποδεκτό πως όλοι επιδιώκουν χωρίς παρέκκλιση τη σωτηρία της Χώρας .Αλλά δεν είναι αποδεκτό να θεωρούν ορισμένοι τους Έλληνες, ως τους ηλιθιότερους του ανθρώπινου είδους και να τους αντιμετωπίζουν με τρόπο προσβλητικό και κραυγαλέα υποτιμητικό.
Όλο αυτό το διάστημα , ακούμε διαφόρους φωστήρες και γνώστες όλων ανεξαιρέτως των θεμάτων,να μας εξηγούν το γιατί φτάσαμε ως εδώ και να μας θυμίζουν ότι....καταταλαιπωρούνται και δουλεύουν...σκληρά , πολύ σκληρά για να μας ..σώσουν!!!
Επιδερμικά αγγίζουν τις ευθύνες.Πιπιλίζουν διαρκώς την καραμέλα....φταίνε οι ...άλλοι , όχι εμείς!!
Αυτοί τα κάνουν όλα δυναμικά, έξυπνα, με σχέδιο ,με προοπτική ,με τη συμμετοχή των ...καλύτερων μυαλών (το ακούσαμε κι αυτό) αλλά οι ..άλλοι οι προηγούμενοι τα έκαναν λάθος και εξ ΄αιτίας τους φτάσαμε στην κατάσταση αυτή, αλλά προς Θεού... όχι αυτοί!!
Κι ο ταλαίπωρος Έλληνας στη μέση, ν΄ακούει αλληλοκατηγορίες ,να βλέπει να καταληστεύεται το εισόδημά του, να μη μπορεί να ζήσει πλέον αξιοπρεπώς , ν΄ακούει για σχέδια, για μεσοπρόθεσμα που θα μας σώσουν από τη χρεωκοπία και τόσες ακόμα φαεινές ιδέες, που τις πληρώνει ο λαός πολύ ακριβά.
Αντί αυτού κάθε μέρα , φοβάται για το αύριο, για το αν θ΄αντέξει, αν θα βρει λεφτά να πληρώσει το ληστρικό ΤΕΒΕ, αν θα πληρώσει τις τράπεζες,αν θα αναζητήσει το μισθό του στην τράπεζα και τον βρει, αν πάει στο νοσοκομείο και γιατρευτεί, αν γλυτώσει από τους ληστές και τους κλέφτες που εφορμούν μέρα μεσημέρι ακόμη και μέσα στο σπίτι του ,αν συνεχίσει να έχει τη δουλειά του κ.α. πολλά.
Τόσο απλά αλλά και τόσο ουσιώδη.
Ένας αγανακτισμένος Έλληνας.......

moriasnews.gr