Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Γ. Μιχελάκης...καλούμε, άλλη μια φορά, τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία στην κυβερνητική αναλγησία


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:    



«Αιχμάλωτος στη βεντέτα με τον προκάτοχό του, ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης αποδεικνύει την ασυνέπεια και την αφερεγγυότητα μιας κυβέρνησης που παραπαίει, χωρίς συντονισμό και χωρίς κανένα σχέδιο.
Ακολουθώντας, ταυτόχρονα, μεθοδεύσεις κοινωνικού αυτοματισμού, επιμένει στην προσπάθειά του να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις και  αδιαφορεί για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και την υπονόμευση της τουριστικής μας βιομηχανίας.
Υπογραμμίζουμε ότι, για το συμφέρον του Τόπου και της κοινωνίας, η επιδίωξή του αυτή δεν πρέπει να περάσει.
Γι’ αυτό καλούμε, άλλη μια φορά, τους οδηγούς ταξί σε όλη τη χώρα, να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.

Τους καλούμε να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία στην κυβερνητική αναλγησία».


Επίσης ο κ. Μιχελάκης, μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το σκάνδαλο Siemens, έκανε την ακόλουθη δήλωση:   
«Ο πολιτικός εκφυλισμός του σκανδάλου Siemens που επιχείρησε η Κυβέρνηση, απορρίφθηκε από τους ίδιους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…
Το σκάνδαλο Siemens έχει πράσινο χρώμα και με τη σφραγίδα, πλέον, των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος».
 
==========================================================================

Η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ελληνικός Τουρισμός εξακολουθεί να βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας κυβέρνησης ανήμπορης να δώσει λύσεις στα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί.

Οι δυσάρεστες εικόνες που τραυματίζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό συνεχίζονται.

Καλούμε τους ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν κάθε ενέργεια που εξυπηρετεί όσους επιδιώκουν την πόλωση, το διχασμό και τις κοινωνικές συγκρούσεις, με αρνητικές επιπτώσεις στον Τουρισμό μας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες που της αναλογούν. Να πάψει να θεωρεί τον Ελληνικό τουρισμό παράπλευρη απώλεια, μιας ακατανόητης σύγκρουσης που επέλεξε να ξεκινήσει στην αιχμή της τουριστικής περιόδου».