Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Καυστική ανακοίνωση προς την Πειθαρχική Επιτροπή εξέδωσε ο Παναιγιάλειος .

Ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση οι «Αιγιώτες» είναι το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια τους το σκεπετικό της απόφασης του υποβιβασμού, προκειμένου να ασκήσει έφεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Παναιγιάλειος:

«ΠΡΟΣ
1.Την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ
2. Τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιο
3. Την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Την 20-7-2011 κοινοποιήθηκε το διατακτικό απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής Β' και Γ' Εθνικής βάσει του οποίου αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της ομάδας μας.
Από την ώρα που εκδόθηκε η απόφαση ζητήσαμε το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να ασκήσουμε εντός 48 ωρών έφεση κατά αυτής. Η Πειθαρχική Επιτροπή όμως δεν μας δίνει το σκεπτικό της απόφασης και μας ανέφεραν ότι δεν είναι έτοιμο, να κάνουμε έφεση και θα μας δοθεί μετά!!!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν για μια απόφαση που υποβιβάζει την ομάδα μας να καλούμαστε να κάνουμε έφεση χωρίς να γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης. Πλέον έχουν καταλυθεί τα πάντα και κάθε αρχή νομιμότητας. Πώς βγάζετε κύριοι απόφαση χωρίς καν να έχετε συντάξει το σκεπτικό της;Μήπως είναι τυποποιημένη;Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στις πιο υποανάπτυκτες χώρες. Μας στερείτε ουσιαστικά το δικαίωμα αντικειμενικής δικαστικής προστασίας (εάν υπάρχει βέβαια στις Επιτροπές σας). Μήπως θέλετε να γνωρίζετε την έφεση και να διαμορφώσετε αναλόγως το σκεπτικό της απόφασής σας;; Απαράδεκτες καταστάσεις. Είναι προφανές πλέον ότι έχουν προαποφασιστεί οι τύχες των ομάδων που θα υποβιβαστούν.
Σας γνωρίζουμε ότι θα υποβληθεί μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά παντός υπευθύνου και επιφυλασσόμαστε για αστικές αξιώσεις μας. Ως προς την έφεση που θα ασκήσουμε θέτουμε υπόψη τα ανωτέρω προς τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και τον Πρόεδρό της. Λυπούμεθα που μας στερείτε τη δυνατότητα να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας όπως πρέπει. Δεν υπάρχει προηγούμενο και είναι προκλητικό, απαράδεκτο και ύποπτο να πρέπει να ασκηθεί έφεση χωρίς να έχουμε υπόψη το σκεπτικό της απόφασης. Αυτό δείχνει και την τύχη μας στην Επιτροπή Εφέσεων.
Αίγιο, 21 Ιουλίου 2011
ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ».