Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πρόκριση με ισοπαλία ο Ολυμπιακός Βόλου. Να περάσει ο επόμενος!

Πρόκριση παρά την ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Βόλου
Ο Βόλος γιορτάζει! Με πέναλτι-γκολ του Μαρτίν στο 78ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε αγχώδη πρόκριση για τον γ` προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.  
Παρουσία 10.000 φίλων της, η ομάδα της Μαγνησίας, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ραντ Βελιγραδίου στο Πανθεσσαλικό, όμως κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση χάρη στο 1-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Όμπιλιτς.
Μάλιστα και σε εκείνη τη συνάντηση, ο Μαρτίν είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Βόλου και πάλι από τα 11 βήματα. Να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σανκαρέ στο 85` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ρόκας, Σανκαρέ, Τομάς, Αλβαρεζ, Μητρόπουλος, Μπρέσκα (72' Σκέμπρι), Μόνχε (90' Νταρμπιόν), Ακόστα (85' Ντολεζάι), Μαρτίν.
ΡΑΝΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ: Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς (62' Ραντγιέλοβιτς), Πρσο, Μιλιβόγεβιτς, Ρασπόποβιτς, Άντριτς (77' Στοΐλοβιτς), Μίτροβιτς, Κόγιτς, Στανόγεβιτς (82' Βάργκα), Λέκοβιτς

Στην επόμενη φάση, η ομάδα του Χαβιέ Γκραθία θα αντιμετωπίσει την Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο, η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Λεβάντια Ταλίν με συνολικό σκορ (1-0). Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Λουξεμβούργο και ο επαναληπτικός στο Πανθεσσαλικό.