Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Φιλική νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 1 – 0 επί της Κορίνθου

Έχοντας κυρίως νεαρούς παίκτες από την ομάδα Νέων, ο Αστέρας Τρίπολης και με την καθοδήγηση του γυμναστή Στάικου Βεργέτη νίκησε 1-0 με γκολ του Τσαμπούρη, την Κόρινθο, σε φιλικό παιχνίδι.
Οι νεαροί άσοι των Αρκάδων έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ από την πρώτη ομάδα έπαιξαν μόνο οι Πιπίνης, Τσαμπούρης και Ροτζέριο. Για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε ο Τόλυ Παϊζάνος αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Μάλιστα ήταν αυτός που… σέρβιρε με κάθετη μπαλιά το γκολ στον Τσαμπούρη, με τον δεύτερο να πιάνει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο γάμα της εστίας της Κορίνθου, στο 10’. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να βρέχει πολύ και σημειώθηκαν πολύ λίγες αξιόλογες φάσεις.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανάκος, Κολλιός, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Σαραντόπουλος, Γιώτσας, Ροτζέριο, Βαλκάνος Επαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Προύντζος, Τογρού, Φιλάι, Διαμαντόπουλος.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Χουστουλάκη, Φίλης, Σπυρόπουλος, Φραγκάκης, Νικολάου, Ζάρκος, Μαντάς, Παπάς, Καφαντάρης, Δημητριάδης, ενώ έπαιξαν και υπό δοκιμή παίκτες

Aποχαιρετιστήρια συνέντευξη ΔερμιτζάκηΗ αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη δόθηκε το πρωί. Σε αυτή, εμφανώς συγκινημένος, ο πρώην, πλέον, τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στους Αρκάδες, ανέλυσε την έκθεση που έδωσε στη διοίκηση και απέφυγε να δεχθεί ερωτήσεις. Παράλληλα, δεν ξεκαθάρισε για ποιους λόγους αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.
Η κούρσα της διαδοχής στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης μετά το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με τον Παύλο Δερμιτζάκη μόλις ξεκίνησε και θα κορυφωθεί αύριο, όταν και οι Αρκάδες θα ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ηδη, ακούστηκαν τα πρώτα... βαριά ονόματα και αναφερόμαστε στον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε λύσει το συμβόλαιό του με την εθνική Κύπρου και έχει αρκετούς υποστηρικτές στον Αστέρα, αλλά και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Βεβαίως, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε βρεθεί προ των πυλών πριν αποφασίσει να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην ΑΕΚ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Αρκάδες και δυσαρεστώντας αφάνταστα τους διοικούντες. Οπως καταλαβαίνετε, και οι δύο περιπτώσεις παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες. Η σκέψη για Ελληνα τεχνικό ή τεχνικό με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας υπερισχύει από αυτήν του ξένου. Για αυτό «παίζουν» με λιγότερες πιθανότητες και οι Γιώργος Παράσχος, Γιόζεφ Μπουμπένκο (οι οποίοι απασχόλησαν στο παρελθόν).

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ
Το Σάββατο στο Χιλιομόδι θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας αν άμεσα στον Ατρόμητο και στη Θήβα