Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Διευθυντής για οχτώ ώρες στο Patra Tv, o μάνατζερ της Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης

Έδυσε το άστρο του πριν καν δύσει ο ήλιος

 
Αναστάτωση όλη μέρα χθες στο Patra Tv στο άγγελμα της είδησης ότι οικονομικός διευθυντής του πατρινού τηλεοπτικού σταθμού ανέλαβε ο γνωστός πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου Μένιος Φουρθιώτης. Ο κ. Φουρθιώτης λίγο μετά τις 9 το πρωί εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού και κατέλαβε θέση στο γραφείο της διεύθυνσης.
Η αναγγελία της είδησης στην αρχή προκάλεσε αμηχανία και πολύ σύντομα αντιδράσεις. Ειδικότερα επιτελικά στελέχη του τομέα ενημέρωσης του Patra Tv ξεκαθάρισαν ότι είναι αδύνατη η συνύπαρξή τους με τον γνωστό μάνατζερ κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.
Λίγο μετά το μεσημέρι και σε μια προσπάθεια να κατευναστούν οι αντιδράσεις, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η άφιξη του Μένιου Φουρθιώτη αφορούσε συγκεκριμένη εκπομπή και όχι στη γενική διεύθυνση και λίγο πριν δύσει ο ήλιος το άστρο του γνωστού μάνατζερ τη Τζούλιας Αλεξανδράτου έσβησε ολοσχερώς και ένα επιφώνημα ανακούφισης τάραξε συθέμελα τις εγκαταστάσεις του πατρινού καναλιού.
Ο κ. Φουρθιώτης επέστρεψε στην Αθήνα και η μοναδική παροχή που εισέπραξε από το πατρινό κανάλι ήταν η διανυκτέρευσή του στο ξενοδοχείο «Αστήρ».
Εν τω μεταξύ το θέμα της καθόδου του Μένιου Φουρθιώτη στην Πάτρα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Facebook

thebest