Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αντ. Σαμαράς: "Η κατάσταση στην αγορά, έχει φτάσει στο απροχώρητο"

Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας Αττικής, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και κατοίκους και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Σαμαράς, με δηλώσεις του ζήτησε από την κυβέρνηση να καταλάβει επιτέλους τα προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής.
"Δεν μπαίνει σήμερα άνθρωπος στα μαγαζιά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιέμαι τι επιτέλους πρέπει να συμβεί για να το καταλάβει η κυβέρνηση και να αλλάξει αυτή την ανάλγητη οικονομική πολιτική η οποία δημιουργεί αυτό το έλλειμμα κοινωνικής συνοχής. Εχει τραυματιστεί βαθύτατα η ελληνική κοινωνία", τόνισε ο κ.Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες τους και τις τοπικές αγορές.
"Τώρα που πλησιάζει Πάσχα ο καθένας ας ξοδέψει στα καταστήματα της γειτονιάς του. Να βοηθήσει τους καταστηματάρχες, την περιοχή, την τοπική αγορά", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σαμαράς ζήτησε από όλους αυτές τις άγιες μέρες να δείξουν "σύμπνοια, ανθρωπιά, αγάπη και πάνω απ΄ όλα αλληλεγγύη", όπως είπε, "για τον άνθρωπο που έχει ανάγκη τον άρρωστο, τον φτωχό, τον ηλικιωμένο".
"Ας είμαστε δίπλα του ο καθένας ξέρει τι μπορεί να κάνει", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς, που στην σημερινή του επίσκεψη στην Ν. Ιωνία δεν συνοδευόταν από κανέναν βουλευτή του κόμματός του,στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεχίσει τις περιοδείες του εντός αλλα και εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής