Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ζήτησαν από τους υπουργούς να αγνοήσουν ερώτηση του Α. Μανωλάκη!

Έτσι «άδειασαν» τον Α. Μανωλάκη!

Μπορεί να έχει περάσει κάποιο διάστημα αλλά ακόμα συζητιέται! Το «άδειασμα» του ΔΣ Ξυλοκάστρου στον βουλευτή Α. Μανωλάκη! Ο Κορίνθιος πολιτικός θα κάνει καιρό να το ξεχάσει! Να υπενθυμίσουμε ότι το ΔΣ Ξυλοκάστρου ζήτησε από τους υπουργούς να αγνοηθεί ερώτηση του βουλευτή!!!
Με ψήφισμα το ΔΣ Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης και με μεγάλη πλειοψηφία (δεν ψήφισαν 2 σύμβουλοι) ζητά από τους αρμόδιους υπουρ­γούς να αγνοήσουν την ερώτηση του βουλευτή Α. Μανωλάκη για την ανάπτυ­ξη του ορεινού όγκου της Ζήρειας και να ληφθεί υπό­ψη η βούληση της τοπικής κοινωνίας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστολή τους: «Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψη σας τη βούληση της τοπικής κοινωνίας και να αγνοήσετε την ερώτηση του βουλευτή».
(ΣΣ. Ο κ. Μανωλάκης δεν έχει κάνει ως τώρα κάποια δήλωση αν και έχει ερωτηθεί για το θέμα! Μήπως θεωρεί ότι αν δεν κάνει δήλωση θα ξεχαστεί το θέμα πιο γρήγορα; Αν αυτό θεωρείτε κύριε βουλευτά σας λέμε ότι αυτό είναι θέμα συζήτησης στο Ξυλόκαστρο και δεν ξέρουμε αν θα ξεχαστεί! Τι «άδειασμα» ήταν αυτό από το ΔΣ Ξυλοκάστρου);

Korinthian news