Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ντέρμπι αύριο σε Ψαχνά και Πάτρα . Δύσκολες εξόδους για Πλατανιά και Απόλλωνα


Αρκετά ενδιαφέροντα και δυνατά ματς διεξάγονται αύριο στο Νότιο Όμιλο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της football league 2. Μιας αγωνιστικής όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στην Αγυιά ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα.Είναι δεδομένο πως η Παναχαϊκή ζητά μόνο τους τρεις πόντους, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την Β' Εθνική, άλλωστε στο άλλο ζευγάρι του προγράμματος Ηρακλής Ψαχνών - Πλατανιάς, η Πατρινή ομάδα περιμένει γκέλα ή γκέλες.
Τώρα σε ότι αφορά το ματς της Αγυιάς, ιθύνοντες του Απόλλωνα βρέθηκαν στην Πάτρα και παρέστησαν στη σύσκεψη της Αστυνομίας Πατρών για τα μέτρα που θα ληφθούν στο ντέρμπι.Η Αθηναϊκή διοίκηση με αίτημά της έκανε γνωστό πως επιθυμεί να συνοδευτεί το πούλμαν της αποστολής από τα διόδια μέχρι και το ξενοδοχείου που θα διαμείνει (το οποίο λέγετε πως θα είναι εκτός κέντρου) καθώς επίσης και αστυνομική δύναμη ώστε να φρουρεί το ξενοδοχείο καθ' όλη την διάρκεια που θα παραμείνει η αποστολή του Απόλλωνα εκεί.
Τα μέτρα όμως που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι δεν σταματούν εδώ καθώς, ζήτησαν ακόμα περισσότερη αστυνομική δύναμη και κατά την εισοδό τους στο γήπεδο της Αγυιάς όσο και πίσω από τον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα!!!
Από την πλευρά της διοίκησης της Παναχαϊκής ειπώθηκε πως δεν θα γίνει τίποτα λιγότερο, σε ότι αφορά τα μέτρα που θα ληφθούν στο γήπεδο από ότι γίνεται συνήθως, καθώς συνεχώς υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη στα εντός της ομάδας.Τέλος, ο Απόλλωνας ζήτησε να ληφθούν μέτρα και στο πούλμαν των οπαδών τους, οι οποίοι θα πάρουν τα εισιτήρια στο λεωφορείο και στην συνέχεια θα τοποθετηθούν στο πέταλο.
Με τον Φούφουλα να είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς νιώθει πολύ καλύτερα από τον τραυματισμό του, περιμένει η Παναχαϊκή τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη οι "κυανόλευκοι" δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο Νίκος Καρούλιας είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο, αφού ο Στάθης Σταθόπουλος θα αναλάβει την ομάδα από τη νέα σεζόν.
Όμως, το ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα είναι αυτό του Ηρακλή Ψαχνών με τον Πλατανιά, αφού βρίσκονται στη δεύτερη θέση και έχουν βλέψεις ακόμα και για την κορυφή.
Το παιχνίδι στα Ψαχνά, με αντίπαλο τον Ηρακλή αποτελεί το παιχνίδι της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο για την ομάδα του Πλατανιά. Η χανιώτικη ομάδα θέλει διακαώς τη νίκη για να βρεθεί ακόμα και δεύτερη στη βαθμολογία και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στα μπαράζ. Ταυτόχρονα θα διατηρήσει τις όποιες πιθανότητές της για την πρώτη θέση.
Μόνο έναν ποδοσφαιριστή δεν υπολογίζει ο Τίμος Καβακάς για το ματς του Πλατανιά με τον Ηρακλή Ψαχνών και ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Παληγεώργο που είναι τιμωρημένος. Αντιθέτως, ο Αντώνης Πριόνας έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.
Χωρίς τον τιμωρημένο Μανίκα θα ταξιδέψει η Ρόδος που επίσης έχει βλέψεις για άνοδο στην Κρήτη για το ματς με τα Χανιά, ενώ αμφίβολο είναι ο Τοπάλης. Από την άλλη εκτός πλάνων του τεχνικού Γιώργου Προμπονά βρίσκονται οι τραυματίες Τεπετός και Τσιτλακίδης.
Μία απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Κορίνθου, Νίκος Κουρμπανάς, για τον αγώνα με την Χερσόνησο εντός έδρας και ο λόγος για τον τιμωρημένο Δημητριάδη. Από την άλλη δεν υπολογίζονται οι επίσης τιμωρημένοι Χαλκιαδάκης, Φιλιππάκος αλλά και ο τραυματίας Μασσέλης.
Δύο απουσίες υπάρχουν για τον Ασπρόπυργο εν όψει του ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Γιώργου Σαββίδη βρίσκονται ο τιμωρημένος Τσούπρος και ο τραυματίας Παναγιωτόπουλος. Οι "κυανόλευκοι" του Σάκη Βερούτη θα παίξουν χωρίς τους τιμωρημένους Λίτση και Πονηρό.
Άγνωστο είναι με ποιούς ποδοσφαιριστές θα "κατέβει" ο Παναιγιάλειος στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων, από τη στιγμή που οι παίκτες κάνουν αποχή από τις προπονήσεις. Όσον αφορά τους "κιτρινόμαυρους" του Μουράτ Σεροπιάν εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γκούμας και Νταντάμης αφού είναι τραυματίες.
Τέλος τρίποντα στα « χαρτιά» θα πάρουν Πανηλειακός και ΠΑΟ Ρουφ καθώς οι αντίπαλες τους ομάδες Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή , έχουν αποχωρήσει του πρωταθλήματος.


Η 28η αγωνιστική
Ασπρόπυργος-Αίας Σαλαμίνας
Βύζας-Παναιγιάλειος
Ηρακλής Ψαχνών-Πλατανιάς Α.Ο.
Κεραυνός Κερατέας-Πανηλειακός       0 – 3 α. α.
Κόρινθος-Χερσόνησος
Παναχαϊκή -Απόλλων Σμύρνης
ΠΑΟ Ρουφ-Αγία Παρασκευή               3 – 0 α. α.
Χανιά-Ρόδος
Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16:00: