Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Οι έμποροι της Κορίνθου διαφωνούν με τον Π. Μπεγλίτη για το 6ο Σύνταγμα

Φοβούνται οι έμποροι μην γίνει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων… Κέντρο λαθρομεταναστών!
-Διαφωνούν ανοιχτά Α. Κόρκας και Δ. Λάσκας με την δήλωση του Π. Μπεγλίτη
Έκανε μία δήλωση ο Π. Μπεγλίτης σε ότι έχει να κάνει με το στρατόπεδο της Κορίνθου η οποία δεν έχει περάσει στα ψιλά γράμματα και το έχουμε πει έχει δυσαρεστήσει τους εμπόρους της περιοχής. Ανέφερε μεταξύ άλλων σε ότι έχει να κάνει με το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο, το οποίο όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπεγλίτης ότι θα κλείσει, ότι δεν προσέφερε τίποτα στην τοπική οικονομία!
Σε επικοινωνία της Korinthian news με τον νυν και πρώην πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου αναφέρουν ότι κάθε άλλο παρά σύμφωνους τους βρίσκει αυτή η δήλωση του Π. Μπεγλίτη.

Α. Κόρκας: «Διαφωνώ με την δήλωση του Κορίνθιου Υπουργού»
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου κ. Κόρκας αναφέρει μεταξύ άλλων: Διαφωνώ με την δήλωση του Κορίνθιου Υπουργού κ. Π. Μπεγλίτη σε αυτό το οποίο ανέφερε ότι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Κόρινθο δεν προσφέρει τίποτα στην τοπική οικονομία. Η άποψή μας είναι διαφορετική. Οι νεοσύλλεκτοι αφήνουν τα χρήματα τους, πολλά η λίγα στα μαγαζιά της Κορίνθου. Οι νεοσύλλεκτοι φέρνουν κάθε τόσο και επισκέπτες στην Κόρινθο! Διαφωνούμε με την δήλωση αυτή του κ. Μπεγλίτη».

Δ. Λάσκας: «Μην γίνει το στρατόπεδο Κέντρο… λαθρομεταναστών»
Ο πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου κ. Δ. Λάσκας σε δηλώσεις του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαφωνούμε με την δήλωση του κ. Μπεγλίτη ότι το στρατόπεδο δεν προσφέρει στην τοπική οικονομία. Διαφωνούμε γενικότερα με το κλείσιμο του 6ου Συντάγματος Πεζικού. Μπορεί να μην υπάρχουν τα έσοδα του παρελθόντας αλλά έστω και τα πιο λίγα χρήματα δεν παύουν να αποτελούν ένα έσοδο για τους εμπόρους της περιοχής.
Αν υπάρχει κάτι άλλο που να έχει στο μυαλό του ο κ. Μπεγλίτης ώστε να έρθουν έσοδα στην Κόρινθο έχει καλώς και να μας το πει. ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επαληθευτούν αυτά που ακούγονται ότι ένα μέρος του χώρου του 6ου Συντάγματος θα μετατραπεί σε λίγα χρόνια σε Κέντρο …λαθρομεταναστών
».

Φ.Ν

korinthiannews.gr