Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Κίνδυνος υποβιβασμού για την "Μπάρτσα"

 

Με υποβιβασμό κινδυνεύει η ομάδα της Κορίνθου ύστερα από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Μπορεί η ομάδα του Ισθμού να βρίσκεται μόλις τρείς βαθμούς πίσω από την κορυφή του νοτίου ομίλου της Football League 2 ωστόσο κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό. Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ποδοασφαιριστή Αντρέι Αντρέεφ ο οποίος είχε κάνει προσφυγή εις βάρος της ομάδας της Κορίνθου ενώ παράλληλα επιδίκασε ένα ποσό το οποίο και καλείται να πληρώσει η ομάδα της Κορίνθού. Σε αντίθετη περίπτωση αν η Κόρινθος δεν τακτοποίση τις οικονομικές της οφειλές προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που είχε στο παρελθόν στις τάξεις της θα μηδενίζεται σε κάθε αγώνα και θα τις αφαιρούνται τρείς βαθμοί.

Αναλυτικά η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου:

“Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΡΕΪ ΝΙΚΟΛΟΦ ΑΝΤΡΕΕΦ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «Τ.Α.Π. Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ». Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση του Τ.Α.Π. κατά του ποδοσφαιριστή. Υποχρεώνει το καθού - ανταιτόν να καταβάλλει στον αιτούντα - καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 830,00 ευρώ (καθαρά) και των 12.000,00 ευρώ (άνευ φόρων), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, πλέον ποσού 6.640,00 ευρώ (καθαρά) και ποσού 3.000,00 ευρώ (άνευ φόρων), καθώς και το ποσό των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ. 350/2010 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 11.03.11 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών.


Επιβάλλει στο καθού - ανταιτόν, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 22.770,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών".