Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η Παναχαϊκή επεισοδιακά στην κορυφή

Η Παναχαϊκή απολαμβάνει και πάλι το «ρετιρέ» της Βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Football League 2 κατηγορίας με +2 βαθμούς από τον Ηρακλή Ψαχνών , μετά από επεισοδιακή νίκη με σκορ 3 – 1 επί του ΠΑΟ Ρουφ. Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα της Πάτρας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην Β’ Εθνική. Όπως αναφέραμε η νίκη αυτή ήταν επεισοδιακή καθώς κατά τον αγώνα επικράτησαν ένταση και νεύρα που αποτέλεσαν την συνέχεια στα χθεσινό θερμό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ της Πάτρας, όταν οι ποδοσφαιριστές Μπαρμπούδης και Γιαννιτσανάκης δέχθηκαν επίθεση (σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ) από ανθρώπους της Παναχαϊκής. Παρόντες στην καφετέρια του ξενοδοχείου ήταν οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης.
Από την πλευρά του ΠΑΟ Ρουφ, Βελέντζας, Γιαννιτσανάκης και Ανδρεόπουλος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" των Πατρών, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και επιστρέφαν αργά την νύχτα στο ξενοδοχείο με περιπολικό.
Σύμφωνα με τα όσα αναγράφει το sport24.gr, ο Αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας, πρότεινε στην αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ να αλλάξει ξενοδοχείο πράγμα το οποίο αρνήθηκαν. Παράλληλα, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής υποστηρίζουν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το περιστατικό ενώ υποστηρίζεται ότι το μόνο που έγινε ήταν μια λογομαχία ανάμεσα στουε ανθρώπους των δύο ομάδων.

Παρέμβαση για όσα έγιναν χθες έκανε ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας Θανάσης Καφέζας. που δήλωσε τα ακόλουθα.

"Χαρίζουμε την εξυγίανση, ενδεχομένως και το φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 σε εκείνους που δήθεν πρεσβεύουν την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση, οι μεγάλες ομάδες αξίζουν μεγάλες διοικήσεις.
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της Πάτρας συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά μας. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει και δεν θέλει να έχει σχέση με προέδρους και προπονητές που φρόντισαν χθες να «υποδεχθούν» την αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ με λεκτική και σωματική βία.
Εύχομαι αργά ή γρήγορα και η ομάδα τους να βρει το δρόμο που της αξίζει. Και να είναι αυθεντικός".
Σήμερα στο γήπεδο οι προστριβές , κατά τον αγώνα , συνεχίστηκαν με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να έχουν έντονες συζητήσεις με τους ανθρώπους του πάγκου του Ρουφ με αποτέλεσμα αποβλήθουν από τον πάγκο του Ρουφ ο Μίλτος Γκόφας και από τον πάγκο της Παναχαϊκής ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέκος Κούγιας , όπως και ο Πέτρος Σταθάκης.
Ο αγώνας
Στο 11' μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, κεφαλιά Ατματζίδη βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι
Στο 39’ μετά από σέντρα του Ουρτάδο, ο Ατματζίδης σε θέση βολής μέσα από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την Παναχαϊκή 1-0
Στο 59' σέντρα του Κοκολάκη και ο Μιχελής με δυνατό ευθύβολο σουτ ισοφαρίζει για το Ρουφ.. 1-1
Στο 66' ο Ατματζίδης για 2η φορά σκοράρει με σουτ γράφοντας το 2-1 για την Παναχαϊκή μετά από ωραία σέντρα του Ουρτάδο ο οποίος στο 68' με απευθείας κόκκινη αποβάλλεται για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.Ο πάγκος της ομάδας έχει «πέσει» πάνω στον διαιτητή και μετά από 5λεπτη διακοπή συνεχίζεται το παιχνίδι… Στο 83' ο Ηρακλειώτης διαιτητής Ζαχαριουδάκης αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον ΧαλιμούρδαΤέλος στο 88'ο Λεωνίδας Κυβελίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 3-1 για την Πατρινή ομάδα.
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Χάχαλης, Δαμιανίδης (62' Μαρτίνος), Ντίνας, Ιωάννου, Λουμπαρδέας (79' Ακπαρίδης), Λαμπρόπουλος, Κοκλιώτης, Ουρτάδο, Ατματζίδης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης.
ΠΑΟ Ρουφ (Μίλτος Γκόφας): Βουτσινάς, Κρητικός (79' Λουμίδης), Μπαρμπούδης, Κοκολάκης, Πέτρου, Σίμος, Χαλιμούρδας, Γρομητσάρης, Μιχελής, Σαπαλίδης (46' Καφές), Γιανιτσανάκης.

Βαρειά ήττα για τον Παναιγιάλειο
Την ίδια ώρα στο Μάλεμε Χανίων, ο Πλατανιάς έβαλε τέλος στο κακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και με το 3-0 επί του Παναιγιάλειου, μπήκε και πάλι για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου.
Και τα τρία γκολ για την ομάδα των Χανίων πέτυχε ο Κατσικοχέρης (4', 49' και 90'+3), ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 54' από τον διαιτητή Μπακογιάννη (Αθηνών) με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τάκης Παπαδόπουλος του Παναιγιαλείου, μετά από υπόδειξη του β. βοηθού Μεϊντανά.Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από τον πάγκο των Αιγιωτών, την ευθύνη σήμερα είχε το τεχνικό δίδυμο Στρατή Μαστροκυριάκου – Νίκου Ψυχογιάννη.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τ. Καβακάς): Λιούρδης, Τσοντάκης, Γεωργόπουλος, Πότσι (75’ Μπαξεβάνης), Όρτα, Τζανής, Τσώκος, Προβατίδης (90’ Μαρκάκης), Μιρτσέτα, Κατσικοκέρης, Κατρανίτσας
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σ. Μαστροκυριάκος – Ν. Ψυχογιάννης): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Κοροβέσης, Λίτσος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρτσίλας, Στάϊκος (53’ Στάϊκος), Γραμματικόπουλος (63’ Σιώκος).


H Βαθμολογία
( Σε 26 αγώνες)

1. Παναχαϊκή
37-17
49
2. Ηρακλής Ψαχνών
33-21
47
3. Πλατανιάς Χανίων
34-14
46
4. Ρόδος
32-20
46
5. Βύζας Μεγάρων
29-18
45
6. Κόρινθος
33-17
43
7. Απόλλων Σμύρνης
32-22
43
8. Παναιγιάλειος
24-23
39
9. Αίας Σαλαμίνας
29-35
34
10. ΠΑΟ Ρουφ
30-29
33
11. Ασπρόπυργος
27-30
33
12. Χανιά
30-36
32
13. Πανηλειακός
17-20
31
14. Ολυμπιακός Χερσονήσου
19-26
24
15. Αγία Παρασκευή
13-47
16
16. Κεραυνός Κερατέας
8-52
6