Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Έμεινε στο μηδέν ο Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) σε ένα μέτριο ματς στο Περιστέρι. Οι Αρκάδες με σωστή τακτική δεν διέτρεξαν ιδιαίτερους κινδύνους, ωστόσο δεν ρίσκαραν και όσο θα έπρεπε απέναντι στον Ατρόμητο, που ίσως και να είχε το μυαλό του στον επαναληπτικό κυπέλλου της Πέμπτης με το Διαγόρα στη Ρόδο.
Οι Αρκάδες πήραν μια κάποια πρωτοβουλία και στο 23’ ο Μιχαηλίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα, στη «βολίδα» του Ουριμπάρι, όμως μετά για ένα δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο και πίεσαν τον Αστέρα. Στο 41ο λεπτό ο Αστέρας έβγαλε μια καλή αντεπίθεση και ο Ροζέριο πέρασε κάθετα για τον Καρέρα, που θα ήταν μόνος του προ του Μιχαηλίδη. Ομως ο Αργεντίνος μέσος θεώρησε πως ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν κυνήγησε την πάσα, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον Μιχαηλίδη. Ο Αστέρας θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει το προβάδισμα, αλλά ο Καρέρα δεν... κατάλαβε.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Δάρλας, Νεμπεγλέρας. Σφακιανάκης, Τάτος (69’ Μπρίτο), Σαγκανόφσκι (76’ Σαρμιέντο), Καμαρά, Αναστασάκος (62’ Περόνε).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Ουντότζι (85’ Μαρσέλο), Ροζέριο (88’ Ματούσιακ), Καρέρα, Φρανκού (73’ Ρούμπιλ).