Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Το τραίνο πέρασε και από το Βόλο


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 1



 
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξόδους του στην επαρχία (σ.σ. 8/8 νίκες χωρίς να έχει δεχτεί κανένα γκολ) και η διαφορά των 7 βαθμών από τον Παναθηναϊκό φαντάζει μεγάλη! Οι Πειραιώτες σε ένα κακό παιχνίδι νίκησαν με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου χάρη στο γκολ του Φουστέρ όταν στο 19’ με μία εκπληκτική ατομική ενέργεια του Ριέρα που πέρασε εντυπωσιακά τον αντίπαλό του και έδωσε έτοιμο γκολ στο Φουστέρ. Ντεμπούτο έκανε ο Τζιμπούρ, . ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 81’. Ο Γαλλοαλγερινός ξέφυγε από τα δεξιά ύστερα από ωραία κάθετη του Φουστέρ βγήκε τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς αλλά το πλασέ του που δοκίμασε βρήκε έτοιμο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που απέκρουσε. Αξίζει να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε φιλάθλους των δύο ομάδων να κάθονται χωρίς νεκρή ζώνη ανάμεσά τους!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σολάκης (59’ Ακόστα), Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τομάς, Καπετάνος (71’ Μητρόπουλος), Μπερτόλντι (46’ Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβάρεζ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς (62’ Τζιμπούρ), Μιραλάς (73’ Ζαΐρι), Μπράβο, Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ριέρα (80’ λ.τρ. Χολέμπας).