Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μπάρτσα για... φίλημα



Τα... πάνω κάτω ήρθαν στο πλαίσιο της αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών "έπεσε" από την κορυφή και ανέβηκε η Κόρινθος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η "Μπάρτσα" φάνηκε να είναι πολύ σκληρή για να... πεθάνει μέσα στα Χανιά και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 αν και έχανε 2 – 0 από το 51’. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σταύρος Τσουλάκος, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Ισθμού ,και ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε δύο γκολ .
Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 19΄ με 1-0 με τον Σεληνιωτάκη με κεφαλιά από κόρνερ του Τσεσμελή, ενώ στο 51’ μετά το δοκάρι στο σουτ του Μποχώνη ο Δρακάκης από κοντά έκανε το 2-0. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πίστεψαν πως τέλειωσε το παιχνίδι, το οποίο και το πλήρωσαν. Στο 64’ ο Τσουλάκος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1, ενώ 79’ ο Παυλίδης με κεφαλιά από σέντρα του Μπαντά έκανε το 2-2 ενώ την νίκη στους Κορίνθιους έδωσε ο Τσουλάκος στο 84΄, με την ομάδα των Χανίων να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την ισοπαλία με τον Δρακάκη στο 94’ , ενώ στις καθυστερήσεις έχασε με κόκκινη ( 2η κιτρινη)τον Ραπτάκη
XANIA Καλογεράκης, Παπακαστρίσιος, Μποχώνης, Ιασωνιδης, Σεληνιωτάκης ( 50 λτ Δρακάκης), Τσεσμελής, Ραπτάκης, Αντωνόπουλος ( 88 Τσιτλακίδης), Τεπετος ( 73 Περράκης), Τσάτσος ,Γωνιωτάκης.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αρχοντάκης, Φραγκάκης ( 60 Μαντας) ,Φιλης ( 55 Μειμάρογλου ),Ψυχογιόπουλος ,Σπυροπουλος ,Νικολάου, Ζάρκος, Ντομας, Καφαντάρης , (57' Τσουλάκος) ,Παυλιδης ,Δημητριάδης.