Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συνεδρίασεις και συνελεύσεις στο Δήμο Ξυλοκάστρου

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Περικλής Μενούνος καλεί σε συνεδρίαση τα Μέλη της Επιτροπής αύριο 01-02-11 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής, σύμφωνα με τα άρθρα 74 παρ.6 και 75 του Ν. 3852/2010 με θέματα:
• Αίτημα των επιτηδευματιών της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης μη έκδοσης άδειας λειτουργίας σε μεγάλη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στη τοπική κοινότητα Ευρωστίνης.
• Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής κατ/τος του Τρέχα Αντώνη στο Τοπικό Διαμέρισμα Συκιάς.

Επίσης την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα γίνουν συνελεύσεις στις τοπικές κοινότητες Μελισσίου και Θαλερου.
Στο Μελίσσι η 1η τοπική συνέλευση θα γίνει, στις 10:30 π. μ. στο καφενείο ''Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ'', με θέμα :
Τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας και των κατοίκων της, τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, όπως και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στην Τοπική Κοινότητα.
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Χ. Αδρακτάς και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μελισσίου καλούν τους κατοίκους του Μελισσίου να παραστείτε στην συνελευση
Τέλος την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 στο κατάστημα (γραφείο) της Τοπικής Κοινότητας Θαλερού θα πραγματοποιηθεί η 1η τοπική συνέλευση με θέμα :
Πρόταση έργων ανάγκης της τοπικής κοινότητας με προτεραιότητα, για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2011. Ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας καλεί τους κατοίκους του Θαλερού να παραστούν στην συνέλευση