Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τζαναβάρας: Άτυχοι με τους τραυματίες


Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά το ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας στάθηκε στις απουσίες των "μελανολεύκων" τόσο πριν το ματς όσο και τον τραυματισμό του Ιορδανίδη κατά την διάρκεια.
"Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, όπως περιμέναμε άλλωστε, από μια σκληρή και δυνατή ομάδα. Είχα ζητήσει από τα παιδιά να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και έτσι έγινε ώστε να ανοιγόταν η Σαλαμίνα και να πετυχαίναμε ένα ακόμα τέρμα.
Σταθήκαμε άτυχοι, και πριν το ματς με τον τραυματισμό του Χαϊκάλη, διότι, τον υπολόγιζα για την ταχύτητα και το ύψος του, αφού όπως είδατε η Σαλαμίνα είναι μια ψηλή ομάδα. Παίζαμε από το 10ο λεπτό με τραυματία τον Ιορδανίδη και τον αντικαταστήσαμε με τον νεαρό Μπουλούμπαση.
Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ανάπτυξη και τις επιθετικές ενέργειες, φάνηκε πως ψάχναμε να διασφαλίσουμε το σκορ. Είχαμε πάθος, δύναμη τσαμπουκά και παρ' όλα αυτά δεν κινδυνεύσαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς, ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στα μεταγραφικά έχω ζητήσει έναν αριστερό μπακ, αλλά με τον τραυματισμό Ιορδανίδη θα κινηθούμε και για επιθετικό
".