Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ψυχραιμία και χαμηλοί τόνοι στην Κόρινθο. Κουρμπανάς:“Να παραμείνουμε σοβαροί”

Στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου της Football League2 βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η Κόρινθος μετά την επική ανατροπή και τη νίκη στον αγώνα με τα Χανιά με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Κουρμπανά να να συνιστά ψυχραιμία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο onsports.gr αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Κρητικούς αλλά και στην επόμενη μέρα.
Η μετατροπή του 2-0, σε 2-3 δεν οφείλεται στην τύχη. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η επόμενη μέρα θέλει ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους. Τον πρωτοπόρο θα τον κυνηγήσουν όλοι και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και δυνατοί καθώς δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Υπάρχουν πολλές αγωνιστικές και πρέπει να είμαστε σοβαροί.
Σχολιάζοντας το πόσο αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα της Football League2 o έμπειρος τεχνικός της Κορίνθου επεσήμανε: «Αυτό συμβαίνει γιατί διεξάγεται ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα. Έρχονται αποτελέσματα τελείως μα τελείως φυσιολογικά, ενώ έχουν μπει σφήνα στους μεγάλους, ομάδες που κανείς δεν τις περίμενε στην αρχή της χρονιάς. Όλες οι έδρες είναι πολύ δυνατές και κάθε αγωνιστική κρύβει παγίδες. Είδατε για παράδειγμα τη Χερσόνησο που όλοι την είχαν για να πέσει, χτες πήρε το βαθμό από τη Ρόδο».
Η νίκη αποκτά διπλή σημασία διότι επετεύχθη και επί ενός αξιόλογου αντιπάλου όπως είναι ο ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ.
Πετυχημένο ντεμπούτο έκανε ο νεοαποκτηθείς φορ Σταύρος Τσουλάκος
που σημείωσε δύο τέρματα.
Εκδόθηκαν τα δελτία του Μαρίνου και του Χουστουλάκη και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιγνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ.
Η Διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί την Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ για την άριστη φιλοξενία και συμπεριφορά στην αποστολή της ομάδας.
Την Δευτέρα 7/01/2011 θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του συλλόγου στο CASTELLO HALL στο Λουτράκι.