Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Παναυπλιακός νίκησε στο ντέρμπι της Αργολίδας τον Παναργειακό μεσα στο Άργος.

Πριν δεκαετίες οι αγώνες του Παναργειακού και του Πανναυπλιακού αποτελούσαν μεγάλο κοσμοϊστορικό γεγονός και μονοπωλούσαν για αρκετές ημέρες τις στήλες των Αθλητικών Αθηναϊκών εφημερίδων της εποχής και όχι μόνον. Οι «τιτανομαχίες» των δύο «αιωνίων αντιπάλων» της Αργολίδας δεν καλυπτόταν τότε από αναιμικά μονόστηλα που έγιναν οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων , στις Αθηναϊκές εφημερίδες σήμερα , αλλά με δίστηλα , τρίστηλα ή και τετράστηλα. Στο χθεσινό Αργολικό ντέρμπυ που έγινε στο Άργος, ο Πανναυπλιακός επικράτησε , εκτός έδρας με 3 – 0 του Παναργειακού με τέρματα που σημείωσαν δύο ο Β. Δριμούρας στο 14' & στο 19' και ένα ο Γκιαούρης στο 58΄. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Άργους τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 77’ ο Αρκάς διαιτητής Πάσχος απέβαλε τον Ανέστη.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κοψαχείλης, Παπαδόπουλος (25' Λάτσης), Σαΐντ, Παπαπέσιος, Τσιμπανάκος, Λιάρος (36' Κοσμάς), Ζαραφωνήτης (80' Σάββας), Οντζάι, Τσακώνης, Ανέστης, Παπαευθυμίου.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Τσαμπάκης, Θρισήρας (89' Πρωτόπαππας), Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος, Δριμούρας Β., (87' Δριμούρας Ρ.), Κοκορομύτης, Καραμπέτσος, Γκιαούρης, Παπαϊωάννου.