Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η Κόρινθος έχασε την κορυφή καθώς έμεινε στο «Χ»


Δύο ακόμα βαθμούς εντός έδρας πέταξε η Κόρινθος και έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , παρέα με την Παναχαϊκή, καθώς παρεχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η «Μπάρτσα» του Νίκου Κουρμπανά ,ξεκίνησε φουριόζα τον αγώνα και προηγήθηκε στο 20’ όταν το σουτ του Νικολάου με τη βοήθεια του δυνατού αέρα κατέληξε στο «παραθυράκι» του Κατσούλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ομάδα του Νίκου Καρούλια να παίρνει τον έλεγχο και να φτάνει στην ισοφάριση στο 75’ με τον πρώτο του σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, Δημήτρη Βέρμπη. Από το σημείο εκείνο το παιχνίδι έγινε «ρώσικη ρουλέτα» με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κατράνα και στις καθυστερήσεις σε τετ α τετ του Δημητριάδη, ο Κατσούλης είπε «όχι» στον επιθετικό της Κορίνθου.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Γιαννούλης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ντόμας, Ζάρκος (73’ Μπιτσάκος), Παυλίδης, Δημητριάδης (λ. τ. 61’ Μαντάς), Καφαντάρης (76’ Ιακωβάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κατσούλης, Κύργιας, Αρχοντούλης, Καραδέμητρος, Μπούμπας, Μαρίνου (46’ Βέρμπης), Ρούσσης (64’ Πατσιαβούρας), Κωνσταντίνου, Κατράνας, Βλάχος, Κρουσταλέλης (78’ Στρόμπουλος).