Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Νέος δήμαρχος στην Επίδαυρο για…17 ημέρες ο Αλέξανδρος Λυμνιάτης !

Ο Αλέξανδρος Λυμνιάτης είναι ο δήμαρχος με την μικρότερη θητεία παγκοσμίως, αφού η θητεία του λήγει μαζί με το δήμο του λόγω Καλλικράτη.
Επαναληπτικές εκλογές διεξήχθησαν χθες στον Καποδιστριακό Δήμο Επιδαύρου, ύστερα από την μαραθώνια δικαστική διαμάχη που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο συνδυασμός που είχε αρχικά, αλλά και στις πρώτες επαναληπτικές εκλογές, κερδίσει το Δήμο.
Από την χθεσινή εκλογική διαδικασία δήμαρχος εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Λυμνιάτης επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Επίδαυρος», έναντι του έτερου συνυποψήφιου κ. Νικόλαου - Χρήστος Βρεττού επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» .

Αναλυτικά στα 12 εκλογικά τμήματα γραμμένοι ήταν 4.122 εκλογείς, ψήφισαν 796. Από την καταμέτρηση βρέθηκαν, άκυρα 26, λευκά 12 και έγκυρα ψηφοδέλτια 758. Έλαβαν ο συνδυασμός ''Δυνατή Επίδαυρος'' με 518 ψήφους και συνδυασμός του «Ανοιχτοί Ορίζοντες» με 240 ψήφους.

Ο νέος δήμαρχος Επιδαύρου Αλέξανδρος Λυμνιάτης, είναι ο δήμαρχος με την μικρότερη θητεία παγκοσμίως, αφού η θητεία του λήγει μαζί το Δήμο του που καταργήθηκε με τον Καλλικράτη στις 31 Δεκεμβρίου.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ