Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

7ος όμιλος: Λουτράκι και Πέλοπας συνέχισαν με ήττες

Και τώρα οι δυο τους.Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα λύσουν τις διαφορές τους Αστέρας Μαγούλας και Θήβα. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής έχοντας ένα βαθμό διαφορά.
Η πρώτη, που είναι και η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, «γκέλαρε» χθες μένοντας στο 0-0 με τα Λουκίσια, ενώ η δεύτερη, που βρίσκεται και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πέτυχε πολύ σημαντικό διπλό νικώντας με 2-0 (25’ Μπινιάκος, 29’ Κοτσαλάς) το Δήλεσι. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον νέο τεχνικό του συλλόγου, Δημοσθένη Κάβουρα, που πλέον θέλει να τριτώσει το καλό με νίκη στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής.
Τις εντυπώσεις, πάντως, συνεχίζει να κλέβει η Δάφνη Ερυθρών, που σημείωσε χθες την τρίτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας με 1-0 (24’ Τσαούσης) του Παναργειακού.
Με σκόρερ στο 70’ τον Δριμούρα ο Παναυπλιακός επικράτησε με 1 – 0 του Α. Ο. Λοτρακίου που αγωνιζώταν από το 50’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Καρμίρη
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης, Κάκουλης, Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος, Δριμούρας, Κοκορομήτης (90' Πρωτόπαππας), Αριτζής (78' Σιντρίκος), Γιαούρης, Παπαιωάννου (60' Χρισύρας).
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πλούμπης, Μούτσος (80' Παπαμεντζελόπουλος), Καρμίρης, Δημαράκης, Μαυρέλης, Ντάζος, Αντωνίου (76' Χρυσαφίδης), Νάστος, Αποστολάκης, Κολιάκος, Σακελλαρίου.
Μεγάλη νίκη με το ευρύ 5 – 0 σημείωσε η Ένωση Μιδέας μέσα στο Κιάτο επί του τοπικού Πέλοπα με σκόρερ τους 7' Δερμιτζάκης, 43' Σταυριανόπουλος, 67', 90' Αγγελόπουλος, 82' Μπούρας
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Κατσαμβέλης, Βρακάς (62' Ρίγας), Μουρτζάκης, Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου, Χουσελάς (62' Πετρόπουλος), Στασινόπουλος Ε., Μήλλιος, Μπαλτζής, Μάρης (75' Σαμανίδης).
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Καταχανάκης, Νώτης (70' Μιχαλόπουλος), Μπούρας, Μπόκος, Φίλης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος, Σταυριανόπουλος, Τριμπόνιας (46' Μαρίνης), Δερμιτζάκης (70' Καλιαμούτος), Καραγκούνης.

Τα αποτελέσματα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ - ΒΡΑΣΙΕΣ 0-4
ΠΟΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ 1-0
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ. 0-1
ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 0-0
ΔΗΛΕΣΙ - ΘΗΒΑ 0-2
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-0
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-0
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ 0-5