Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΑΔΟΥΧΟ


Με ανοιχτή επιστολή τους , οι υποψήφιοι της «Δημοτικής Αναγέννησης» διαμαρτύρονται έντονα προς τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου Αντώνη Κλαδούχο,
όπου αναφέρουν τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε Ξυλοκάστρου,

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την τακτική σας, να καθυβρίζετε χωρίς αφορμή ακόμα και μετά τις εκλογές, τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας Δημήτρη Σκούρα.
Πιστεύουμε ότι οι ακραίοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιήσατε εις βάρος του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ακόμα και εναντίον πολλών από εμάς, υποβιβάζουν το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου, προσβάλλουν τους συμπολίτες μας και απαξιώνουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κύριε Δήμαρχε, όταν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών είναι οριακό, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο θεωρείται αυτονόητη η επαναμέτρηση των ψήφων και ο έλεγχος νομιμότητας κάθε πράξης που επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Γιατί λοιπόν τέτοια αντίδραση για τις αυτονόητες δικές μας ενέργειες, γιατί τόσο μένος και σε κάθε περίπτωση γιατί δεν ανοίγετε διάπλατα τους φακέλους των μεταδημοτεύσεων, για να λάμψει η αλήθεια και να αποδείξετε το όποιο δίκιο σας;
Γνωρίζετε καλά ότι νομικό κώλυμα περί δήθεν προσωπικών δεδομένων δεν υφίσταται, έχει κριθεί οριστικά και μόνο ως πρόσχημα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
Σε κάθε περίπτωση κ. Δήμαρχε οι συμπολίτες μας απεφάνθησαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και όταν κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα, τότε οφείλουμε να το αποδεχθούμε.
Όπως άλλωστε γνωρίζετε δεν έχει γίνει ακόμη ανακήρυξη του αποτελέσματος από τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου.
Τότε και αν τίποτα δεν αλλάξει, όπως εσείς θα δικαιούστε το σεβασμό μας λόγω του θεσμικού αξιώματος που σας έδωσαν οι συμπολίτες μας, έτσι οφείλετε και σεις τον ίδιο σεβασμό στο θεσμικό ρόλο που οι συμπολίτες εμπιστεύτηκαν και ανέθεσαν στο δικό μας συνδυασμό.
Ελπίζουμε να λάβετε υπόψη σας την παρέμβασή μας
».

Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού

Δημοτική Αναγέννηση