Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η Λυκοποριά 2 – 0 τον ουραγό Άρατο


Αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις η Λυκοποριά , η ομάδα του Γιάννη Δορμπαράκη , νίκησε με 2 – 0 τον Άρατο Βασιλικού με 2-0. Η ερυθρόλευκη ομάδα της Δυτικής Κορινθίας υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ιδίως στο δεύτερο μέρος όπου σημείωσε και τα δύο της τέρματα με το πλασέ του Σιετή στο 62’ και του Φειδάκη στο 75’. Το σκορ για την ομάδα της Λυκοποριάς θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι παίκτες τις ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βασιλικού αγωνίστηκε και αυτή με πάρα πολλές εςλλείψεις. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Άρατος αγωνίστηκε χωρίς τερματοφύλακα λόγω απουσίας του Γάλλιου, ενώ υπερασπιστής της εστίας του ήταν ο μέσος Πανιάρας, ο οποίος μάλιστα έκανε αρκετές σημαντικές επεμβάσεις, ενώ δεν ευθύνεται σε κανένα από τα γκολ που δέχθηκε
Η κατάσταση για την ομάδα του Βασιλικού , που ακόμα δεν έχει σημειώση νίκη, είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα, Χαραλάμπης, Λίρας, Σιάπικας, Μούγιος, Νικολακόπουλος, Κάσσιος, Αλογογιάννης (75’ Καυκάς), Ψαρρός (63’ Φειδάκης), Κατσούλης (78’ Λίβας), Σιετής Δ.
ΑΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Πανιάρας, Ραυτόπουλος, Πετούμενος, Χωρέμης, Μακάροφ, Μουζάκης, Δουβής, Θεοδωρόπουλος, Τσαγκλής (45’ Γεωργίου), Ξένος (70’ Ζιούβας), Πάνου.